Skip to main content
Sopimustiedotteet

Markus Tanner jatkaa HIFK:ssa

By 11.5.201310 huhtikuun, 2020No Comments

Aikaisempina vuosina Markus Tanner, 30, on yleensä ollut pelaaja joka ensimmäisenä allekirjoittaa uuden HIFK-sopimuksen. Tällä kertaa järjestys oli kuitenkin päinvastainen sillä Tanner on talven aikana joutunut keskittymään polvensa kuntoutukseen. Nyt palomies on taas kunnossa ja ”Mave” oli eilisessä Sudet-ottelussa jälleen joukkueen kokoonpanossa.

Markus Tanner aloittaa nyt seitsemännen peräkkäisen kautensa HIFK:n edustusjoukkueessa. Hän on kokenut tähtirintojen nousut ja laskut, pelit sekä Ykkösessä että Kolmosessa. Tanner sai kaksi vuotta sitten Erkka Wilén-palkinnon, jonka HIFK:n keskushallitus myöntää vuosittain parhaasta urheilusuorituksesta vastanneelle HIFK-urheilijalle. Mave teki lokakuussa 2010 voittomaalin karsintaottelussa FC Santa Clausia vastaan, jonka myötä HIFK nousi Ykköseen. Lisäksi Markus Tanner palkittiin viime syksynä HIFK:n 115-vuotisjuhlissa seuran pronssisella ansiomerkillä.

HIFK:n ja Markus Tannerin sopimus on yksivuotinen. HIFK:n sopimuspelaajien lukumäärä on nyt 25.