Maalintekoa Karjaalla

By 17.3.2013No Comments

Ensimmäisellä puoliajalla IFK:n syöttöpeli oli huolimatonta ja liikkeessäkin oli toivomisen varaa. BK-46 puolusti tarkasti keskialueella eikä päästänyt vieraita niskan päälle. Molemmilla oli omat tilaisuutensa ja molemmat myös onnistuivat maalinteossa kerran. IFK siirtyi johtoon varttitunnin jälkeen, kun Esa Terävä vapautti syötöllään Janne Hosion, joka nosti pallon yli BK:n maalivahdin. Kotijoukkue tasoitti rangaistuspotkusta Eetu Koposen rikkeen jälkeen. Joonas Siikala ampui pallon tolpan kautta maaliin. Tauolle siirryttiin siis numeroissa 1-1.

IFK saapui kuitenkin toiselle puoliajalle päättäväisenä iskien neljä maalia reilussa parissakymmenessä minuutissa. Mikko Halme aloitti kovalla kaukolaukauksella ylänurkkaan ja Jukka Halme jatkoi irtopallosta kymmenen minuuttia myöhemmin. Kahdesta viimeisestä täysosumasta vastasi puolestaan Sami Okkonen. Ensin hän jatkoi Esa Terävän syötön käytännössä tyhjään maaliin ja loppunumerot 1-5 syntyivät rangaistuspotkusta.

1-5 Sami Okkonen rp. (73.)

IFK:n kokoonpano: Heikki Kärkkäinen; Timo Priha (35. Miikka Kärkkäinen, v), Eetu Koponen, Riku Pyhälä (65. Amir Raqi); Jonathan Karlsson (46. Matias Hänninen), Mikko Halme, Kari Kuikka (73. Jirijoonas Kanth), Janne Hosio; Esa Terävä, Sami Okkonen (77. Kron Rexhepi), Jukka Halme (70. Erkko Puranen).

Koutsin kommentit

IFK:n valmennuksesta tänään vastannut Teemu Kankkunen:
– Hyvä tapahtuma ja kiva pelata ulkona. Alku oli heikko mutta toisella puoliajalla saimme oman pelimme rullaamaan kuten pitikin. Paransimme selvästi ja koko joukkueen peli-ilme oli erilainen. Sää oli mainio ja olosuhteet loistavat, joten kyllä tästä päivästä ihan hyvät fiilikset jäi.

IFK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa lauantaina 23. maaliskuuta, jolloin Talin jalkapallohalliin saapuu vierailulle SalPa. Tähtirinnat kohtaavat Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussa Klubi 04:n neljä päivää myöhemmin, eli keskiviikkona 27. maaliskuuta. Tämäkin ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa ja se alkaa kello 20:00.