Lähes koko viikon kestänyt sade taukosi onneksi lauantaiaamuna ja Brahen kentällä saatiin pelata mukavassa syyssäässä. IFK aloitti pirteästi, mutta ensimmäisen hyvän maalintekopaikan sai PK-35 Vantaa. Antonio Inutile pääsi laukomaan lähietäisyydeltä pakottaen IFK-veskari Mika Johanssonin huipputorjuntaan. Jonkin aikaa myöhemmin kotiyleisö sai juhlia ensimmäisen kerran. Miikka Suikki viskasi pitkän rajaheiton rangaistusalueelle, josta Jukka Halme tykitti pallon maaliin.

IFK:n hyvä ote jatkui ja tulosta syntyi toistamiseen varsin pian. Ottelua oli pelattu puolisen tuntia, kun Jonas Britschgi syötti vasemmalta laidalta keskelle ja Miikka Suikki ampui rankkarialueen rajamailta pallon maalin kattoon. Maali oli ”Suidelle” kauden ensimmäinen. Temppu oli toistua hetkeä myöhemmin mutta tällä
kertaa Suikin laukaus meni hiukan yli. Jonkinlainen harvinaisuus nähtiin kun PK-35 Vantaa suoritti kaikki kolme vaihtoaan jo avausjakson aikana. Tauolle siirryttiin joka tapauksessa IFK:n johtaessa lukemin 2-0.

Toisella puoliajalla IFK menetti kaksi hyökkääjää sairastuvalle ja vaihdot sotkivat tähtirintojen peliä jonkin verran. Ensin loukkasi itsensä Zakaria Kibona, jonka ottelu jäi vain muutaman minuutin mittaiseksi. Alustavien arvioiden mukaan ”Zaka” on loppukauden sivussa. Seuraavana vuorossa oli Sami Okkonen, joka kannettiin kentältä ulos paareilla. Näiden tapahtumien välissä Kibonan tilalle vaihdettu Matti Saari karkasi läpiajoon, mutta PK-35 Vantaan maalivahti Miikka Häkkinen selvitti tilanteen.

Miikka Suikki (vas.) ja Jonas Britschgi järjestivät IFK:n toisen maalin.

Vierasjoukkueen vaarallisimmat pelaajat olivat tänään Ymer Xhaferi ja Jukka Santala. IFK:n onneksi Xhaferin komeat laukaukset menivät tällä kertaa niukasti maalin ohi. Sen sijaan Santala kavensi jakson puolivälissä hienolla kaukolaukauksella. Tasoituskin oli äärimmäisen lähellä viitisen minuuttia ennen loppua, jolloin
Santalan pusku osui sisätolppaan. IFK kuitenkin kesti PK-35:n rynnistyksen ja selviytyi voittajaksi numeroin 2-1. Ottelun jälkeen palkintoja oli jakamassa
Mixu Paatelainen, Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja. Palkintojen arvoisiksi osoittautuivat IFK:n Jukka Halme ja Matias Hänninen sekä PK-35:n Ymer Xhaferi.

HIFK – PK-35 Vantaa 2-1 (2-0)

1-0 Jukka Halme (25.)
2-0 Miikka Suikki (31.)
2-1 Jukka Santala (67.)

IFK:n kokoonpano: