Skip to main content

Harjoitusottelu Talissa lauantaina

By 15.3.2012No Comments

 

FC KooTeePee viime vuodet Ykkösessä

 

Pitkiä kotkalaisia jalkapalloperinteitä jatkava FC KooTeePee ponnahti kotimaiselle palloilukartalle 2000-luvun alussa noustuaan muutamassa vuodessa Kolmosesta Veikkausliigaan. Pääsarjatasolla FC KooTeePee nähtiin vuosina 2003-08 ja parhaimmillaan joukkue ylsi Veikkausliigassa kahdeksannelle sijalle. Kuuden liigakauden jälkeen edessä oli kuitenkin putoaminen Ykköseen missä kotkalaiset ovatkin siitä lähtien vaikuttaneet. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi.

 

Tämän talven aikana FC KooTeePee on jo ehtinyt esiintyä kentällä edukseen, mistä esimerkkinä maaliskuun alussa saavutettu TUL-cupin voitto. Joukkueesta löytyy runsaasti kokemusta sekä Veikkausliigasta että Ykkösestä. Vanhojen runkopelaajien seuraksi FC KooTeePee on saanut muutamia uusia nimiä, joista mainittakoon KuPS:sta saapunut hyökkääjä Samuli Kaivonurmi. Joukkueen valmentajana jatkaa kokenut Janne Hyppönen. Lisätietoa FC KooTeePee:stä löytyy seuran nettisivuilta osoitteessa www.fckooteepee.fi/

IFK:n näkymät

Viimeisen kahden viikon aikana IFK on harjoitellut erittäin kovaa ja lauantain ottelu kuuluu samaan kokonaispakettiin. Töitä on päästy tekemään suurella ryhmällä, sillä alkuviikon harjoituksissa kentällä viiletti yhtensä 22 pelaajaa. Edellisessä harjoitusottelussa virolaista Nömme Kaljua vastaan tähtirintojen peli kulki etenkin ensimmäisellä puoliajalla mainiosti, mutta hyökkäyspäähän odotetaan nyt enemmän onnistumisia.

Nuori toppari Marko Koskinen parantaa otteitaan kevään lähestyessä. (Kuva: Henrik Alfthan)

Suomen Cupin viides kierros arvottiin jo viime viikolla. IFK:n edustusjoukkueen tuleva vastustaja selviää kuitenkin vasta tänä perjantai-iltana, kun FC Futura ja KTP kohtaavat. Cupissa jokaiseen otteluun on lähdettävä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla vastustajasta riippumatta; sen sijaan lauantain harjoitusottelussa joukkuetta todennäköisesti peluutetaan melko laajasti. Oman lisänsä tapahtumaan tuo se että FC KooTeePee on IFK:n vastustaja myös kauden ensimmäisessä sarjaottelussa huhtikuun lopulla.

 

Tähtirintojen terveystilanne on säilynyt kohtalaisen hyvänä läpi talven. Pitempään poissa on ollut keskikentän Miikka Suikki ja hänen paluutaan joudutaan edelleen odottamaan. Puolustaja Markus Tanner on jo mukana harjoituksissa mutta hänen ei ole tarkoitus pelata vielä lauantaina. Sivussa on myös flunssaa poteva keskikentän Valtteri Jormanainen. Sen sijaan helmikuussa ryhmään liittynyt nuori hyökkääjä Matti Saari on tähtirintojen kokoonpanossa myös lauantaina.

 

Tervetuloa Taliin!

 

Tuttuun tapaan HIFK:n talvisena kotikenttänä toimii Talin jalkapallohalli. Ottelutapahtumaan kuuluvat lauantaina tavalliseen tyyliin lipunmyynti, käsiohjelma, kuulutus, tulostaulu yms. Avoinna on myös Talin jalkapallohallin kahvila. Ottelun pääsymaksu on 5 €, alle 13-vuotiailla lapsilla ja HIFK:n omilla junioreilla seuran tekstiileissä vapaa pääsy. HIFK:n kausikortilla ja sarjakortilla niinikään vapaa pääsy. Molempia myydään ovella ja myynnissä on luonnollisesti myös HIFK-jalkapallon fanituotteita. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan lauantai-iltapäivän mielenkiintoista jalkapallo-ottelua!

 

Harjoitusottelu HIFK – FC KooTeePee lauantaina 17. maaliskuuta kello 12:30. Pelipaikka: Talin jalkapallohalli (Purotie 8).