Skip to main content

Harjoitusottelu perjantaina

By 15.2.2012No Comments

 

BK-46 Kakkosen kärkikastia

 

Kaikkein parhaiten BK-46 on tietenkin tunnettu käsipallosta, jossa raitapaidat ovat voittaneet peräti 20 Suomen mestaruutta. Jalkapallossa vastaavaa menestyshistoriaa ei karjaalaisilla ole, mutta kehitys on ollut nousujohteista myös vihreän veran puolella. Viime kaudella BK-46 nimittäin voitti Kakkosen B-lohkon häviämättä otteluakaan. Nousukarsinnoissa karjaalaiset löivät Klubi 04:n mutta joutuivat lopulta taipumaan SJK:lle, joka ainoana joukkueena nousi Kakkosesta tämän kauden Ykköseen.

 

Pelaajapakka on pysynyt hyvin kasassa joten BK-46 kuulunee ennakkoarvioissa Kakkosen kärkikastiin tänäkin vuonna. Karjaalaisten kokeneempaan kaartiin lukeutuvat mm. keskikentän Henrik Henriksson sekä hyökkääjä Joonas Siikala. Mainittava on myös argentiinalainen Matias Astrada, joka edusti HIFK:ta kaudella 2010. BK-46:n valmentajana toimii Timo Tuomi. Lisätietoa BK-46:sta löytyy seuran nettisivuilta osoitteessa http://www.bk46.fi

 

IFK:n näkymät

 

Talven otteluiden välissä IFK on harjoitellut tiiviisti ja sama tahti jatkuu myös tällä viikolla. Viime lauantain Viikingit-ottelu osoitti tähtirintojen puolustuspelin sekä pelin avaamisen ottaneen jälleen askelia eteenpäin, kuten myös kolmansien pelaajien osallistuminen tilanteisiin. Näiden teemojen merkeissä on tarkoitus jatkaa myös perjantaina. Lisäksi IFK-valmennus pitää silmällä joukkueen toimintaa keskitystilanteissa.

Riku Pyhälä tekee varmaa työtä tähtirintojen puolustuksessa. (Kuva: Henrik Alfthan)

Alun perin BK-46 – ottelussa oli tarkoitus peluuttaa sitä osastoa, jolta minuutit kentällä jäivät viime lauantaina vähemmälle. Nyt tätä tilannetta joudutaan kuitenkin arvioimaan myös Suomen Cupin kannalta. Cup-arpa nimittäin toi IFK:n vastustajaksi PK-35 Vantaan eli käytännössä kovimman tässä vaiheessa tarjolla olleen vastustajan. Alustavan suunnitelman mukaan joukkueet kohtaavat jo ensi viikon lauantaina, jolloin BK-46 toimisi IFK:n viimeisenä sparraajana ennen Cup-ottelua.

 

Joka tapauksessa IFK-pelaajilla on perjantain jälkeen edessään lyhyt mutta ansaittu tauko, joten tämä viikko kuluu vielä tiiviin harjoittelun merkeissä. Sopimuspelaajista loukkaantuneina ovat puolustaja Markus Tanner sekä keskikentän Miikka Suikki, joita odotetaan palaavaksi maaliskuun puolella. Sen sijaan hyökkääjä Jonas Britschgi on jo lähellä paluuta kentille. Nähtäväksi jää, tapahtuuko tämä perjantaina vai seuraavan tilaisuuden tullen.

 

Tervetuloa Taliin!

 

Tuttuun tapaan HIFK:n talvisena kotikenttänä toimii Talin jalkapallohalli. Ottelutapahtumaan kuuluvat perjantaina tavalliseen tyyliin käsiohjelma, kuulutus, tulostaulu yms. Avoinna on myös Talin jalkapallohallin kahvila. Otteluun on vapaa pääsy. Myyntipisteessä on myytävänä fanituotteita sekä sarja- ja kausikortteja kaudelle 2012. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan viikonloppu perjantai-iltapäivän jalkapallo-ottelulla!

 

Harjoitusottelu HIFK – BK-46 perjantaina 17. helmikuuta kello 16:15. Pelipaikka: Talin jalkapallohalli (Purotie 8).