Skip to main content

Lauantaina HIFK – FC Viikingit

By 9.2.2012No Comments

 

Viikingit vuosikymmenen Ykkösessä

 

Elettiin vuotta 2002 kun FC Viikingit ensimmäistä kertaa pelasi Ykkösessä. Debyyttikausi päättyi putoamiskarsintoihin mutta sen jälkeen vuosaarelaiset ovat käytännössä koko ajan kuuluneet sarjan kärkikastiin. Kaudella 2007 Viikingit käväisi jopa Veikkausliigassa. Ennakkoluulottomista otteista huolimatta visiitti jäi kuitenkin ranskalaiseksi. Paluu pääsarjaan on ollut seuran tavoitteena siitä lähtien ja lähellä sen toteutuminen on lähes joka vuosi ollutkin. Viime kaudella Viikingit päätyi Ykkösessä viidennelle sijalle.

 

Tämän talven aikana Viikingit on ehtinyt pelata neljä harjoitusottelua. Ainakin numeroiden valossa joukkueen puolustus toimii hyvin, sillä vastustajat eivät ole onnistuneet tekemään yhtäkään maalia vuosaarelaisia vastaan. Kentän toisessa päässä Viikingeillä on puolestaan varsinainen täsmäase, Ykkösen viime kauden maalikuningas Ville Salmikivi. Joukkueen valmentajana jatkaa pitkän pelaajauran tehnyt Ilkka Jäntti. Lisätietoa FC Viikingeistä löytyy seuran nettisivuilta osoitteessa http://fcviikingit.fi/

 

IFK tiivisti ryhmää

 

Tähtirinnat ovat saaneet rauhassa keskittyä harjoitteluun parin viimeisen viikon aikana. Ryhmää on tiivistetty, sillä osa testipelaajista jäi pois taannoisen LPS-ottelun jälkeen. Fyysiset testit on viety läpi Lohjan Kisakalliossa ja joukkueen terveystilanne on kohtalaisen hyvä. Niinpä etenkin tällä viikolla on edetty varsin kovan harjoittelun merkeissä.

Daniel Antman ottelussa JJK:ta vastaan. (Kuva: Henrik Alfthan)

Lauantaina IFK:lla on vastassaan tasokas joukkue joten odotettavissa on hyvä peli. Tässä vaiheessa tärkeintä on toki edelleen oman pelin sisäänajo ja siinäkin mielessä Viikinkien kohtaaminen tulee sopivaan aikaan. Valmennusporras pitää lauantaina silmällä erityisesti koko joukkueena puolustamista sekä pallollisen pelin edistymistä.

 

Joukkueen läpi mennyt flunssa-aalto on näillä näkymin jo takanapäin joten IFK saanee ylihuomenna kohtalaisen laajan ryhmän jalkeille. Sopimuspelaajista sivussa ovat puolustaja Markus Tanner, keskikentän Miikka Suikki sekä hyökkääjä Jonas Britschgi. Testipelaajista mukana ovat puolestaan edelleen keskikentän Valte Vuorela ja Kyle Luetkehans. Uudempia kokelaita ei ainakaan alustavasti ole tarkoitus lauantaina peluuttaa.

 

Tervetuloa Taliin!

 

Tuttuun tapaan HIFK:n talvisena kotikenttänä toimii Talin jalkapallohalli. Ottelutapahtumaan kuuluvat lauantaina tavalliseen tyyliin lipunmyynti, käsiohjelma, kuulutus, tulostaulu yms. Avoinna on myös Talin jalkapallohallin kahvila. Ottelun pääsymaksu on 5 €, alle kouluikäisillä lapsilla ja HIFK:n omilla junioreilla seuran tekstiileissä vapaa pääsy. HIFK:n kausikortilla ja sarjakortilla niinikään vapaa pääsy. Molempia myydään ovella ja kausikortteja saa vielä koko helmikuun ajan hintaan 150 euroa. Lämpimästi tervetuloa seuraamaan lauantai-iltapäivän mielenkiintoista jalkapallo-ottelua!

 

Harjoitusottelu HIFK – FC Viikingit lauantaina 11. helmikuuta kello 12:30. Pelipaikka: Talin jalkapallohalli (Purotie 8).