LPS kukisti HIFK:n

By 29.1.2012No Comments

IFK:n aloituskokoonpano oli kokenut lähes täyden muutoksen sitten eilisen. Ainoastaan puolustaja Timo Priha ja hyökkääjä Sami Okkonen olivat edelleen mukana, ja molemmat siirtyivät vaihtopenkille ottelun edetessä. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli tähtirinnoilta heikko esitys ja joukkueesta erottui lähinnä maalivahti Jens Forsman muutamalla hyvällä torjunnallaan. Muutaman minuutin mittaista taukoa vietettiin maalittomissa tasalukemissa.

Toisen puoliajan alussa iski LPS. Syötön tarjoili IFK:ssa viime kaudella pelannut Niko Haiko, ja Jamy Viljamaa toimitti pallon lähietäisyydeltä verkkoon. Tämän jälkeen myös IFK alkoi vähitellen saada juonen päästä kiinni ja pallo pysyi paremmin hyökkäyksissä mukana. Tulosta ei kuitenkaan saatu hyväksyttyjen maalien muodossa aikaiseksi. Niinpä lukemat 1-0 jäivät myös ottelun lopputulokseksi. Viikonlopun kahdessa ottelussa valkoista tähtipaitaa kantoi yhteensä 22 eri pelaajaa.

LPS – HIFK 1-0 (0-0)

1-0 Jamy Viljamaa (51.)

IFK:n kokoonpano: Jens Forsman; Timo Priha (46. Miikka Kärkkäinen), Sergei Starovoitov, Marko Koskinen, Teemu Kankkonen; Jirijoonas Kanth, Petrus Åström, Valtteri Jormanainen (46. Valte Vuorela), Lauri Tuohisto-Kokko; Sami Okkonen (60. Kyle Luetkehans), Fisnik Gerxhaliu (20. Santeri Hirvonen).

Koutsin kommentit

IFK:n päävalmentaja Juha Moilanen:
– Heikko esitys, ja varsinkin alku oli suorastaan karmean näköistä jalkapalloa. Lähdimme katsomaan kuka tuosta ryhmästä on valmis ottamaan vastuuta ja aika kauan kesti, ennen kun vastuunkantajia sieltä löytyi. Ottelun vanhetessa löytyi hieman sitä pallollista peliä. Kaikki saivat kuitenkin viikonlopun aikana mahdollisuuden näyttää kykynsä ja siinä mielessä peli oli reilua kaikille.

Kentällä nähtiin vielä tänään lukuisia testipelaajia, mutta odotettavissa on että ensi viikolla ryhmää tiivistetään. IFK pääsee muutenkin nyt jonkin aikaa keskittymään rauhassa omaan tekemiseen, sillä seuraava harjoitusottelu on vuorossa vasta kahden viikon kuluttua. Tähtirinnat kohtaavat FC Viikingit lauantaina 11. helmikuuta. Ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa ja aloitusaika on kello 12:30.