Skip to main content

Sunnuntaina LPS – HIFK

By 28.1.2012No Comments

LPS tuttu vastustaja

Vuonna 1978 perustettu LPS on pelannut Kakkosessa kaudesta 2004 lähtien. Alkamassa on siis jo yhdeksäs peräkkäinen kausi samalla sarjatasolla. Vihreäpaidat ovat takavuosina ehtineet tulla vastustajana tähtirinnoillekin tutuksi, kuten myös Laajasalon tunnelmallinen saaristokenttä. Viime vuonna LPS sijoittui Kakkosen A-lohkossa kymmenenneksi. LPS tunnetaan perinteisesti fyysisenä ja suoraviivaiseen pelaamiseen uskovana joukkueena.

Tänä talvena LPS on ehtinyt pelata toistaiseksi kolme harjoitusottelua, joista tuloksena kolme voittoa. Vihreäpaitojen vahvuutena on pitkään koossa pysynyt pelaajarinki ja valmentajana jatkaa Janne Viljamaa. Mukana ovat edelleen mm. kokeneet hyökkääjät Niko Saukkonen ja Tero Viheriäranta. IFK ja LPS kohtasivat harjoitusottelussa viimeksi huhtikuussa 2011, jolloin tuloksena oli tasapeli maalein 1-1. Lisätietoa Laajasalon Palloseurasta löytyy seuran nettisivuilta osoitteessa http://www.laajasalonpalloseura.fi

IFK peluuttaa koko ryhmää

Viikonloppu on ollut vilkas jo nyt, sillä IFK ehti pelata JJK:ta vastaan varhain lauantai-iltapäivänä. Niukkaan (1-2) tappioon päättynyt ottelu viime kauden liigakolmosta vastaan tarjosi vauhdikasta jalkapalloa, ja kentällä nähtiin myös muutama uusi tuttavuus. Heistä varsinkin amerikkalainen Kyle Luetkehans sai valmennukselta kiitosta. Viime kaudella PS Kemissä nähty keskikenttäpelaaja oli energinen ja onnistui myös maalinteossa.

Tämän viikonlopun otteluiden välissä on aikaa vain 22 tuntia joten on selvää, että IFK lähtee LPS-otteluun hyvinkin erilaisella kokoonpanolla kuin lauantaina. Tähtirintojen rinkiin kuuluu tällä hetkellä noin 25 pelaajaa ja tarkoituksena on että heistä mahdollisimman moni pääsee viikonlopun aikana pelaamaan täydet 90 minuuttia. Loukkaantuneiden listalla ovat puolustaja Markus Tanner ja keskikentän Miikka Suikki. Lisäksi maalivahti Mika Johansson ja keskikentän Jukka Halme olivat kuumeen takia sivussa lauantaina.

Harjoitusottelu LPS – HIFK sunnuntaina 29. tammikuuta kello 12:00. Pelipaikka: Talin jalkapallohalli (Purotie 8).