Niukka tappio JJK:lle

By 28.1.2012No Comments

Kotiyleisö sai lauantaina nähdä tähtipaidassa muutaman uuden pelaajan, joista Valte Vuorela sekä amerikkalainen Kyle Luetkehans olivat aloituskokoonpanossa. Toisella puoliajalla kentälle saapuivat puolestaan keskikentän Santeri Hirvonen, nigerialaishyökkääjä Victor Solomon sekä virolainen toppari Sergei Starovoitov. Toisaalta maalivahti Mika Johansson ja keskikentän Jukka Halme joutuivat kuumeen takia jättämään lauantain koitoksen kokonaan väliin.

Valkoisissa pelannut IFK aloitti terävästi saaden kuitenkin nopeasti kylmää vettä niskaansa, sillä JJK:n Antto Hilska vei vierasjoukkueen lähietäisyydeltä johtoon jo reilun kuuden minuutin jälkeen. Tähtirinnat eivät tästä lannistuneet vaan jatkoivat aktiivisella linjalla. Tulosta syntyi jakson puolivälissä, kun Matias Hänninen keskitti ja Kyle Luetkehans tykitti tasoituksen. Tämän jälkeen Sami Okkonen ja Daniel Antman laukoivat hyviltä paikoilta niukasti ohi. Ennen taukoa Antto Hilska onnistui kuitenkin toistamiseen ja näin tilanne oli puolimatkan krouvissa 1-2 JJK:n hyväksi.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet suorittivat lukuisia vaihtoja. Sen sijaan maaleja ei ottelussa enää nähty. IFK:n painostus oli kovimmillaan noin tunnin pelin jälkeen, kun Daniel Antmanilla ja Kyle Luetkehansilla oli reilun minuutin sisällä yhteensä kolme loistavaa tilaisuutta tasoittaa ottelu. Onni ei kuitenkaan ollut myötä, ja toisaalta myös vastustaja JJK jätti omat paikkansa käyttämättä. Näin Talissa päädyttiin lopputulokseen 1-2 vierasvoiton merkiksi.

Matias Hänninen oli jälleen pelipäällä. (Kuva: Henrik Alfthan)

HIFK – JJK 1-2 (1-2)

0-1 Antto Hilska (7.)
1-1 Kyle Luetkehans (23.)
1-2 Antto Hilska (34.)

IFK:n kokoonpano: Atte Ranta; Miikka Kärkkäinen, Anssi Tamminen, Riku Pyhälä, Timo Priha; Valte Vuorela (46. Santeri Hirvonen, v), Kyle Luetkehans (71. Sergei Starovoitov), Mikko Halme, Matias Hänninen (81. Jirijoonas Kanth); Sami Okkonen (65. Victor Solomon), Daniel Antman.