Skip to main content

Kaksi uutta pelaajasopimusta

By 23.1.2012No Comments

 

Maaliskuussa 20 vuotta täyttävä Valtteri Jormanainen liittyi punapaitojen harjoitusvahvuuteen jo viime syksyn puolella. Hänellä on takanaan kaksi vuotta FC Hongan organisaatiossa, mikä käytännössä on tarkoittanut pelejä Pallohongassa. Viime kaudella Jormanainen pelasi 23 sarjaottelua Kakkosen A-lohkossa. Valtteri aloitti jalkapallon pelaamisen aikoinaan PPJ Eirassa mutta siirtyi 15-vuotiaana HIFK:hon, jossa hänet valittiin Vuoden junioripelaajaksi kauden 2009 päätteeksi.

– On mukavaa palata HIFK:hon! Tarkoitus on päästä uralla eteenpäin ja siinä mielessä Ykkönen on hyvä haaste. Pallohongassa sain koko ajan pelata paljon ja uskon sen kehittäneen minua pelaajana. Näiden parin vuoden aikana olen samalla seurannut aktiivisesti kuinka HIFK:lla menee, joten tiedän mihin olen tullut. Haluan näyttää pystyväni pelaamaan myös Ykkösessä. Se vaatii toki kovaa työntekoa, mutta ympärillä on hyviä pelaajia joilta oppii paljon, kertoo Valtteri Jormanainen.

Timo Priha jatkaa

 

Laitapakki Timo Priha, 26, on pelannut Ykkösessä yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 lähtien. Hänen aikaisempia seurojaan ovat olleet PK-35 ja FC Hämeenlinna. Priha siirtyi HIFK:hon runsas vuosi sitten ja pelasi hyvän alkukauden, mutta joutui loukkaantumisten takia jäämään sivuun jo kesällä. Priha ehti pelata kuusi sarjaottelua ja tehdä niissä yhden maalin. Kuluvan talven aikana kokenut laitapakki on kuitenkin nähty kentällä HIFK:n jokaisessa harjoitusottelussa.

Sekä Valtteri Jormanaisen että Timo Prihan sopimukset ovat yksivuotisia ja kattavat siis kauden 2012.