Skip to main content

Maalivahtivalmennusta kaikissa ikäluokissa

By 15.1.2012No Comments

– Yhtenäisellä seuran maalivahtivalmennuksen linjauksella luodaan maalivahdeille polku juniorista edustusjoukkueen tulevaisuuden maalivahdiksi askel kerrallaan. Yhtenäinen linjaus auttaa myös junioreiden maalivahtivalmentajia opettamaan ja käymään maalivahtien kanssa läpi ikäluokittain oikeita asioita, kertoo edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö.

HIFK tarjoaa maalivahtivalmennusta seuran kaikille ikäluokille. FC Espoosta tähtirintoihin siirtynyt Behar Bogujevci vastaa seuran reservijoukkueen sekä A- ja B-juniorien veskareista, 98- ja 99-poikien parissa jatkaa Olli Kanninen ja 00- ja 01-ikäluokissa edustuksen maalivahti Jens Forsman. Toinen uusi tulokas junioripuolen maalivahtivalmennustiimissä on seuraan palannut edustuksen maalivahti Atte Ranta, joka vastaa 02-05-poikien ensiaskeleista maalivahdin uralla.

– Harva seura pääkaupunkiseudulla pystyy tarjoamaan veskareille vastaavan paketin. Erittäin hienoa on, että nyt meillä on myös maalivahdeille oma Spelbok, jonka mukaan toimimme, kertoo HIFK:n valmennuspäällikkö Eero Laurila.

Seurassa on vielä muutama maalivahdin paikka juniorijoukkueissa vapaana. Näitä voi tiedustella Petri Pyhällöltä,