Skip to main content

Juha Moilanen HIFK:n päävalmentajaksi

By 11.1.2012No Comments

Jo yli kahden vuosikymmenen ajan valmentajana toiminut Juha Moilanen, 44, on viimeisen viiden kauden ajan työskennellyt FC Hongassa. Hänen valmentamistaan joukkueista on noussut kymmeniä pelaajia nuorten maajoukkueisiin, ja FC Honka 96 Premier Team on menestynyt hienosti lukuisissa kansainvälisissä turnauksissa. Suomen jalkapallovalmentajat ry. palkitsikin Juha Moilasen ansioistaan nuorten valmentajana kauden 2010 päätteeksi. Moilasen aikaisempiin seuroihin lukeutuvat mm. AC Allianssi, Sibbo-Vargarna ja TiPS.

– HIFK:n valmentaminen on kunnia-asia ja tartun tähän tehtävään hyvillä mielin! Olo on muutenkin helpottunut nyt kun asiat on saatu järjestykseen. Koko valmennusryhmä on minulle aiemmilta vuosilta tuttu, mikä nopeuttaa käytännön asioihin sopeutumista, toteaa Juha Moilanen.

– HIFK tunnetaan kaikissa lajeissa hyvistä faneistaan, mutta jalkapallon puolella tämä jopa korostuu. Mielestäni HIFK on niitä harvoja seuroja Suomessa, joilla on potentiaalia nousta jalkapallossa aivan uudelle tasolle. Ensi kaudeksi on luvassa energinen, pelaava ja yllätyksellinen joukkue, joka taatusti ei jätä katsojia kylmäksi, Moilanen lupaa.