Skip to main content

Jalkapallon pelaamisen Veikkolan Veikoissa aloittanut Mika Johansson, 27, siirtyi B-juniorina Atlantis FC:n riveihin ja on siitä lähtien ollut tuttu näky Helsingin jalkapallokentillä. Viimeiset kolme vuotta ovat kuitenkin vierähtäneet Kymenlaaksossa MyPa:n riveissä. Johansson pelasi viime kaudella 11 ottelua Veikkausliigassa. Kaiken kaikkiaan liigaotteluita on kertynyt tilille 22. Lisäksi ”Veikko” on pelannut Ykkösessä sekä Klubi 04:n (2006) että Atlantiksen (2008) paidassa.

– Tuntuu mukavalta että ensi kauden pelikuviot ovat nyt selvillä! Kolme vuotta meni Myllykoskella ja viimeisen kauden aikana aloin jo miettiä paluuta Helsinkiin. Halusin kuitenkin hyvään valmennukseen ja kun ”Petu” (HIFK:n maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö) otti yhteyttä, oli asia oikeastaan sillä selvä. Tiedän että Petu on tehtäväänsä sitoutunut valmentaja ja uskon, että hän kykenee edelleen kehittämään minua maalivahtina, sanoo Mika Johansson.

– HIFK:sta minulla oli varsin positiivinen ennakkokäsitys. Seuralla on hyvä maine ja loistavat kannattajat. On hienoa päästä pelaamaan heidän eteensä Brakulle! Mitä ensi kauteen tulee, henkilökohtaisissa odotuksissani on paljon peliaikaa ja iso rooli joukkueessa. Uskon myös että saamme kasattua sellaisen joukkueen, joka pystyy haastamaan Ykkösen ennakkosuosikit tulevalla kaudella.

Mika Johanssonin sopimus on yksivuotinen ja kattaa siten kauden 2012.