Skip to main content

Atte Ranta HIFK:hon

By 17.12.2011No Comments

Nuorten maajoukkueista tuttu Atte Ranta, 18, edusti HIFK:ta viimeksi kaudella 2009. Tuolloin hän pelasi 11 ottelua Kakkosen A-lohkossa sekä muutaman ottelun tähtirintojen B-juniorijoukkueessa. Viimeisen kahden kauden ajan Ranta on kuulunut FC Hongan organisaatioon pelaten etupäässä Kakkosen B-lohkoa Pallohongan riveissä. Suomen U18-maajoukkueessa Ranta nähtiin viimeksi kesäkuun lopulla Baltic Cupissa, jonka Suomi voitti.

– Hyvillä fiiliksillä lähdetään tulevaan kauteen, intoa ja uskoa löytyy! Halusin päästä eteenpäin eli tässä tapauksessa Ykköseen, ja se oli tärkein syy palata HIFK:hon. Ja onhan HIFK hieno seura johon on mieluisaa tulla takaisin. Itselläni on ensi kaudesta suuret odotukset ja tavoitteet ovat korkealla. Toki HIFK on tehnyt jo yhden kovan hankinnan maalivahtiosastolle, mutta haastamaan lähdetään kovalla itseluottamuksella, Ranta lupaa.

Atte Rannan sopimus on pituudeltaan 1+1 vuotta.

Jens Forsman jatkaa HIFK:ssa

Uransa ensimmäiset Ykkösen ottelut tänä vuonna pelannut maalivahti Jens Forsman, 25, jatkaa HIFK:ssa myös kaudella 2012. Forsman vartioi tähtirintojen maalia kesäkuun otteluissa AC Oulua ja Jippoa vastaan suoriutuen urakastaan tappioitta. Kauden edetessä hän ehti lisäksi olla lainalla Kiffenin ja Lohjan Pallon riveissä esittäen mainioita otteita molemmissa. Jens Forsmanin sopimus on yksivuotinen kattaen kauden 2012.

Näiden sopimusten myötä HIFK:n maalivahtiosasto on valmiina, sillä Mika Johansson ehti allekirjoittaa pelaajasopimuksen jo aiemmin. Tähtirintojen maalivahtivalmentajana toimii Petri Pyhältö.