Skip to main content

Jalkapalloa ja räntäsadetta

By 17.12.2011No Comments

Harjoitusottelulle ominaisesti vaihtoja suoritettiin runsaasti, etenkin toisella puoliajalla. Mukana oli sekä vanhoja että testattavia pelaajia. HIFK:sta täydet minuutit pelasi ainoastaan Mikko Halme, ja kentällä kävi kaikkiaan 18 tähtirintaista valkopaitaa.

Maalinteon aloitti vierasjoukkue HIFK jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Asialla oli Daniel Antman ja esityöstä vastasi oikeana laitapakkina pelannut Pajtim Sadiku. Isäntäjoukkue GrIFK tasoitti puolen tunnin kohdalla kulmapotkusta. Enempää maaleja ei hyvistä tilanteista huolimatta nähty. Kenttä oli melko liukas ja ottelun loppua kohden näkyvyyttä haittasi jatkuvasti tihenevä räntäsade.

GrIFK – HIFK 1-1 (1-1)

0-1 Daniel Antman (5.)
1-1 GrIFK (30.)

HIFK:n aloituskokoonpano: Mika Johansson; Kari Kuikka, Mikko Halme, Aleksi Raitaranta, Pajtim Sadiku; Amir Ragi, Jukka Halme, Valtteri Jormanainen, Teemu Kankkonen; Daniel Antman, Berat Berbatovci.
Toisella puoliajalla kentällä: Atte Ranta (mv), Matias Hänninen, Henrik Suonio, Aku Kaalikoski, Jani Oikarinen, Miikka Suikki, Fisar Gerxhaliu.

– Nähtiin muutama uusi kaveri, saatiin vanhoille pelaajille futistapahtuma ja uudet veskaritkin pääsivät kentälle, joten tapahtuma palveli kyllä tarkoitustaan. Kosovon kolmikko suoriutui varsin hyvin, lisäksi Valtteri Jormanaiselta hyvää peruspeliä keskikentällä, Pelaaminen ei toki ollut erityisen kontrolloitua tai organisoitua, mutta ei se tällaisissa otteluissa ole tarkoituskaan, kommentoi HIFK:n valmentaja Teemu Kankkunen.