Skip to main content

Kohti uutta kautta

By 16.12.2011No Comments

HIFK:n osalta suuria muutoksia ei ole luvassa, sillä seuran jättämä lisenssihakemus lähtee siitä että tähtirintojen kotikenttä on myös kaudella 2012 Brahen kenttä. Kaikki hakemukseen kuuluvat viranomaisliitteet ovat lisenssiä puoltavia. Lisenssikomitean päätös Ykkösen lisenssien myöntämisestä ilmoitetaan hakijoille 21. tammikuuta 2012.

Ykkösen lisenssimenettely on viime vuodesta jonkin verran muuttunut, mitä HIFK:n lisenssivastaava Joona Haavisto pitää myönteisenä asiana.
– Koko menettelyn rakenne ja aikataulu ovat nyt selkeämpiä joten viime kevään kaltaisen farssin ei pitäisi toistua, etenkin kun kaikki liigaseuratkin saivat lisenssinsä heti. Lisäksi on positiivista että taloudellisiin seikkoihin kiinnitetään nyt entistä enemmän huomiota, sanoo Haavisto.

HIFK:n taloudelliset näkymät ovat hyvät, sillä seura on velaton. HIFK Soccer ry:n välitilinpäätös 1-9/2011 osoittaa että tilikauden ylijäämä on 10.305,22 euroa, ja oman pääoman määrä on 42.115,75 euroa.

Suunnattu osakeanti on vielä käynnissä. Lisätietoja annista antaa Kimmo Niemistö, puh. 040 748 3559,

Pelaajia testissä lauantaina

Ennen joulua ehditään vielä pelata jalkapalloakin, sillä HIFK:n ja Grankulla IFK:n kokeilumiehistöt kohtaavat Kauniaisten jäähallin tekonurmella lauantaina kello 14:00.

– Käytännössä mukana on 4-5 pelaajaa joita katsotaan vähän tarkemmin, sen enempää emme ole tähän otteluun kutsuneet. Vanhoille pelaajille tapahtuma on täysin vapaaehtoinen ja heistä pari innokkainta on tulossa mukaan. Edustusjoukkueen maalivahdeista kahden on määrä pelata ottelu puoliksi. Loput pelaajat tulevat reservijoukkueesta. Kyseessä ei siis varsinaisesti ole edustuksen try-out vaan enemmänkin sisäinen katsastus, selvittää valmentaja Teemu Kankkunen.

HIFK:n joukkueharjoitukset alkavat maanantaina 2. tammikuuta 2012 ja ensimmäinen ottelu ensi vuoden puolella on ohjelmassa sunnuntaina 15. tammikuuta, jolloin tähtirinnat kohtaavat FC Espoon.