Skip to main content

Myyntipuolelle vahvistuksia

By 15.12.2011No Comments

HIFK:n uudet Sales Account Managerit Ilkka Hemminki ja Oliver Parkkila omaavat myyntialalta laajan ja monipuolisen kokemuksen. Hemminki on viimeksi työskennellyt Fast Motors Oy:n myyntipäällikkönä, kun taas Parkkilan skaala ulottuu ratkaisumyynnistä suoramarkkinointiin. HIFK:ssa herrojen toimenkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden ja tukijoiden hankinta sekä myyntistrategian kehittäminen ja sen toteuttaminen.


Ilkka Hemminki (vas.) ja Oliver Parkkila (oik).

 

– HIFK on Suomen tunnetuin urheiluseura ja jalkapallo kuningaslaji. HIFK-fudiksella on hieno historia, nyt nostetaan seura takaisin huippujalkapallokartalle, hehkuttaa Ilkka Hemminki.

– On upeaa nähdä miten asiat ovat HIFK:n jalkapallossa kehittyneet. Olemme vahvasti nosteessa ja tästä on hienoa aloittaa valmistelut ensi kautta varten. Menestys on vielä kovan työn takana, mutta ei enää niin kaukana kuin vielä muutama vuosi sitten, uskoo Oliver Parkkila.

HIFK-myynnin vihjepalvelu toimii osoitteessa . Mikäli haluat liittyä HIFK:n tukijoihin tai tiedät jonkun olevan asiasta kiinnostunut – ota yhteyttä!