Skip to main content

Petri Pyhältö HIFK:n mv-valmentajaksi

By 10.12.2011No Comments

Maalivahtivalmentajana jo reilun vuosikymmenen ajan toiminut Petri Pyhältö, 31, valmensi HIFK:ssa viimeksi kaudella 2008. Tuolloin yhteistyö jäi yksivuotiseksi ja Pyhällön matka jatkui Atlantis FC:n kautta FC Honkaan, jossa hän on kouluttanut seuran nuorisoakatemian maalivahteja viimeisen kahden vuoden ajan. Ennen ensimmäistä HIFK-jaksoaan ”Petu” toimi Atlantiksen maalivahtivalmentajana kausina 2001-07.

– Palaan HIFK:hon todella innostunein mielin! On hienoa päästä taas tekemään työtä seuran hyväksi ja tarkoituksena on laajentaa toimenkuvaa myös junioripuolelle. HIFK antoi minulle erinomaisen mahdollisuuden yhdistää jalkapallo ja päivätyö. Kun lisäksi viime kerrasta jäi positiiviset muistot, ennen kaikkea mahtavat fanit, valitsin HIFK:n heti kun tarjous tuli, sanoo Petri Pyhältö.

Tähtirintojen veskariosasto kokee melkoisen muutoksen viime kaudesta. Pyhällön lisäksi uusi tulokas on myös Mika Johansson, joka on vartioinut MyPa:n maalia Veikkausliigassa viimeisen kolmen vuoden aikana.

– En usko että kaadumme ainakaan maalivahteihin ensi kaudella! Haemme kuitenkin vielä yhtä nuorta, motivoitunutta ja tavoitteellista veskaria HIFK:hon, ”Petu” linjaa.