Skip to main content
HIFK/2

Kausi 2011 – yhteenveto

By 9.10.20111 huhtikuun, 2014No Comments

Kausi 2011

HIFK ja Bujar Bogujevci, 28, ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen seuran reservijoukkueen valmennuksesta. 1993 Suomeen Kosovosta muuttanut Bogujevci siirtyy seuraan HDS Mondials -joukkueesta, jossa hän valmensi kaksi vuotta Kolmosessa.

HIFK on seurannut pitkään Bujar Bogujevcia, jonka innokas ja energinen suhtautuminen jalkapalloon sekä valmennukseen heijastuu hyvin hänen joukkueensa pelitavassa ja -ilmeessä. Bogujevcin pelifilosofia onkin hyvin linjassa seuran Spelbokin kanssa.

– Kehitämme aktiivisesti joukkueen pelitapaa, taktista osaamista sekä fyysistä jaksamista. Lisäksi luomme yhdessä pelaajien ja joukkueenjohdon kanssa hyvän energian toimintaan. Nyt pitää kuitenkin puheiden vähentyä ja tekojen puhua sanojen puolesta, Bogujevci kertoo.

Seuran reservijoukkue on viime vuoden aikana nuorentunut merkittävästi. Bogujevcin päätehtävinä onkin pelaajien kehittäminen sekä joukkueen nostaminen ensi vuonna Kolmoseen. Tavoitteita tukee myös tiivistyvä yhteistyö Akademin kanssa.

HIFK/2- joukkueen runko rakentuu tämän vuoden pelaajien pohjalle. Avoimien harjoituksien kautta haetaan profiilipelaajia nykyisen pelaajapakan tueksi, jota saapuvat myös vahvistamaan seuran Akademista 1992 syntyneet pelaajat.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta joukkueenjohtaja Telmo Manniselta, puh. (050) 5644052.