Skip to main content
Juniorit

HIFK jalkapallolle kaksoisvoitto juniorileirillä

By 3.10.201128 huhtikuun, 2014No Comments

Espoon Nuuksiossa sijaitseva Solvalla tarjoaa tätänykyä loistavat puitteet melkeinpä minkä tahansa lajin harrastamiselle ja niin olleen viikonlopun kisaohjelmaan olikin valikoinut useita suuria HIFK-lajeja joiden merkeissä eri lajijaosojen junioreista koostuvat joukkueet leikkimielisesti kisailivatkin. Noin kymmenhenkiset joukkueet ehtivät viikonlopun aikana pelata reilusti toistakymmentä ottelua käsipalloa, jalkapalloa ja salibandyä sekä lisäksi ottaa mittaa toisistaan yleisurheilussa, jossa lajeiksi oli tällä kertaa valikoitunut 60m juoksu, pituushyppy sekä kuulantyöntö.


Juniorit saavat kilpailuohjeet sekä runsaan materiaalipaketin

Ohjelmassa oli lisäksi mm. HIFK-aiheinen tietovisa, tiimityöskentelytehtäviä sekä saunailta. Leirin tarjoaa HIFK:n Keskushallitus ja sen kulut katetaan pääosin HIFK:n monivuotisen puheenjohtajan, kunniapuheenjohtajan ja urheiluvaikuttajan Magnus Ståhlbergin nimeä kantavasta rahastosta.


Useimmille leiri tarjosi ensimmäisen kerran mahdollisuuden kokeilla käsipalloa.

Jalkapalloa leirillä pelattiin yhteensä kymmenen ottelun verran ja maaleja tehtiin yli 70! Hattutempun onnistuivat tekemään: Wille (Jalkapallo 1), Basse (Jalkapallo 1), Pate (Jalkapallo 2, kahdessa ottelussa!), Kim (Salibandy), Aksu (Salibandy) sekä Dij (Yleisurheilu).

Lopullisessa kaikki lajit yhdenvertaisesti huomioivassa pistelaskussa joukkueiden mitalisijat menivät seuraavasti:

  1. Jalkapallo 1
  2. Jalkapallo 2
  3. Salibandy
  4. Yleisurheilu


HIFK-perinteitä kunnioittaen palkintopöytä oli runsas. Kuvassa keskushallituksen pj. René Österman palkitsee Bandyjoukkueen tsempparin.

Leiri järjestetään seuraavan kerran 2013 jolloin mukaan kutsutaan -00 ja -01 syntyneet juniorit.