Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK – PK-35 Vantaa

By 21.10.2011No Comments

Yleistä

Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua eli kello 14:00. Autolla liikkuvien on hyvä ottaa huomioon että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti.

Liput

Tällä kaudella voit ostaa etukäteen kertalipun HIFK:n kotiotteluihin Lippupalvelun kautta. Ennakkolipulla varmistat aina sisäänpääsyn HIFK:n otteluihin!

Lippuja myydään myös ovelta. Lippujen hinnat ovat 12/10 EUR; lapset (7-17 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 EUR. Huomaa, että näihin hintoihin lisätään vielä erillinen palvelumaksu (3 EUR). On siis edullisinta hankkia pääsylippu etukäteen Lippupalvelun kautta!

Alle kouluikäisille sekä HIFK:n junioreille seuran tekstiileissä ilmainen sisäänpääsy.

HUOM! Kauden 2011 sarjalippu oikeuttaa luonnollisesti sisäänpääsyyn kaikkiin 12 kotiotteluun, vaikka kortissa on alunperin tilaa vain 11 reiälle. Ykkösen joukkueiden lukumäärä muuttui keväällä vielä sen jälkeen, kun sarjaliput olivat tulleet myyntiin.

Sisäänkäynti

Brahen kentälle sisäänkäynti tapahtuu seuraavasti:
– Ennakkoon ostetut liput (VIP-kausikortti, sarjalippu, ennakkolippu): sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, pääkatsomon kohdalta.
– Ovelta ostetut liput: sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, Ginola-katsomon kohdalta.

Katsomot

Katsomot sijaitsevat kentän länsipuolella eli Läntisen Brahenkadun puolella. Brahen kentän katetun katsomon (1A/1B) viereen on rakennettu uusi Ginola-katsomo.

Katsomo 1B on varattu Stadin Kingeille. Kyseiseen katsomoon ei myydä ennakkolippuja.

WC-tilat

Katsomoalueelle tuodaan siirrettäviä Bajamaja-käymälöitä.

Myynti

Kahvilapalvelut ja makkarat omista pisteistään molempien sisäänkäyntien yhteydessä. Myös laadukkaat HIFK-fanituotteet myynnissä! Kahvilapisteiden tuotto ohjataan HIFK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Ennusteiden mukaan lauantaille on luvassa enimmäkseen poutaa. Muistutamme kuitenkin katsojia että metallikärkisten ns. golf-sateenvarjojen tuominen kenttäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Tervetuloa viettämään lauantai-iltapäivää jalkapallokauden päätösottelun merkeissä!!

Ykkösen ottelu HIFK – PK-35 Vantaa 22. lokakuuta kello 15:00 Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).