Skip to main content

Syksyn satoa

By 9.10.2011No Comments

Kauden päätösottelussa kaatui vanha vihollinen VJS/2 komeasti 14-0. Pojat osallistuivat myös kahteen syysturnaukseen. Syyskuussa oli Viikinki-turnaus jonka pojat veivät nimiinsä kaatamalla muun muassa ykkösen voittaneen LoPan sekä alkusarjassa että finaalissa.

Viime viikonloppuna pelattiin päätösturnaus Kauniaisissa jossa HIFK jatkoi vakuuttavia otteita voittamalla finaalin viime hetken vapaapotkumaalilla 3-2. Taakse jäivät aluesarjajoukkueet KyIF ja Honka Team Real, sekä alkusarjassa tippunut EBK joka on syyskauden pelannut B-junnujen sarjassa.

Video vapaapotkumaalista.

C-akademin pelaajat koostuvat pitkälti pitkään yhdessä pelanneista -96 syntyneistä pojista. Pojat ovat tehneet valtavasti töitä vuosien varrella ja pitäneet yhtä vaikeinakin hetkinä.

Vuosien työ on alkanut tuottamaan tulosta ja seuraava haaste pojille on siirtyminen B-akademiihin missä valmennusvastuun ottaa pojille uusi tuttavuus Jussi ”Kynä” Leppälahti.

Stefu Wiktström jatkaa D-junioreiden riveissä kun taas Johan jatkaa C-akademin uuden ryhmän kanssa.

Viimeinen tapahtuma C-juniorijoukkueena ovat kauden päättäjäiset missä juhlatunnelmaa ja HIFK henkeä varmastikin riittää.

Kauden kaikki ottelutulokset löytyvät täältä.