Skip to main content

Petsku mukana loppukauden

By 5.10.2011No Comments

Loukkaantumisista kärsivä HIFK oli joutua pelaajapulaan viime lauantaina pelatun FC Hämeenlinna – ottelun alla. Kaikeksi onneksi apu löytyi läheltä. HIFK/2:n riveissä Nelosessa kuntoaan ylläpitänyt Peter Standertskjöld-Nordenstam oli valmiina liittymään joukkueeseen, ja näin punapaidat saivat kolme pelikuntoista vaihtopelaajaa Hämeenlinnaan. ”Petsku” vaihdettiin kentälle ottelun loppuhetkillä, kun tähtirinnat varmistivat tasapelin myötä sarjapaikkansa Ykkösessä.

– Olen mukana niin paljon kuin minua tarvitaan, joten tilannetta katsotaan aina ottelu kerrallaan. Tärkeintä oli että onnistuimme varmistamaan sarjapaikkamme. Toki kausi on vietävä kunnialla loppuun saakka joka tapauksessa. Mitään sen suurempaa come-backia ei tavoitteena ole, perhe ja työ vievät sen verran aikaa, kertoo Petsku.

Peter Standertskjöld-Nordenstam on uransa aikana toiminut HIFK:n edustusjoukkueen kapteenina sekä jalkapallossa että jääpallossa. Jalkapallossa hän on edustanut HIFK:ta kaikilla sarjatasoilla Ykkösestä Neloseen. Jääpallossa Petsku on voittanut HIFK:n paidassa Suomen mestaruuden 1998. Mitalitilin täydentävät SM-hopea (2007) ja SM-pronssi (2001). Meriittilistalta löytyy lisäksi nuorten maailmanmestaruus.


”Ge mej ett I!” Petsku huudatti HIFK-katsomoa jälleen viime lauantaina Hämeenlinnassa.

Kuvat: Vilhelm Sjöström, Aino Kolehmainen