Skip to main content

Talvisarja 2010-2011

By 25.10.2011No Comments

23.10.2010 FC Kontu 98-HIFK 99 1-1 (1-1) 

Lähdimme otteluun juhlatunnelmissa olihan seuran edustusjoukkue noussut Ykköseen samana päivänä. Pelaajat olivat kuitenkin keskittyneitä lämmittelyssä ja ryhmän hyvä itseluottamus näkyi tekemisessä.

Konnun pelaajat olivat luonnollisesti isompiä ja pari pelaajista häikäisi nopeudellaan. Kontu pelasikin pitkälti näiden yksilöiden kautta ilman mainittavia joukkuepelillisiä hienouksia. HIFK:n osatavoitteena talvisarjan osalta on pelipaikkojen kierto ja näin lähdimmekin peliin siten että joka kentän alueella oli pelaajia oudoilla pelipaikoilla. Tämä näkyikin pelissämme haparointina, mutta suurempiin virheisiin ei sorruttu vaikka suunnanmuutospelissämme erityisesti puolustusuuntaan oli hetkittäin vaikeuksia.

Mitattuna maalipaikoissa Kontu oli parempi lukemin 5-2 ja tasapelimme takasi torjuttu rangaistuspotku, paitsiosta tehty maali sekä ylähirsi. Kenttäpelissä olimme kuitenkin aika tasaisia ja olen vahvasti eri mieltä vastustajan valmentajan kanssa jonka mielestä Kontu ”vei peliä miten tahtoi”.

23.10.2010 HIFK99-FC Futura 98 2-0 (0-0)

Illan toiseen peliin ”pakka sekoitettiin” täydellisesti sillä vain maalivahtimme pelaasi normaalilla pelipaikallaan. Alku olikin ”organisoitua kaaosta” sillä jos kärki pelaa pakkina, toppari pelinrakentajana toisen pakin kanssa ja keskikentän moottori topparina jne kestää aikansa ennen kuin syöttöpeli toimii. Peli pysyikin tasaisena sillä vaikka Futura ei ihmeitä esittänyt oli oma pelimme tehotonta. Ottelun puolivälissä kaikki pelaajat palasivat omille pelipaikoilleen ja kun hanasta kääntämällä pelinopeutemme ja pallonhallinta johti täydelliseen hallintaamme. Kun vastustaja ei juuri päässyt pallolliseen peliin olikin vain ajan kysymys ennen kuin onnistumme maalinteossa. Onnistuimmekin kahdesti ja näin talvisarja avauksesta tuli onnistunut.