Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK – FC Lahti

By 24.9.2011No Comments

Yleistä

Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17:30. Autolla liikkuvien on hyvä ottaa huomioon että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti.

Ennen ottelun alkua esitellään HIFK:n Suomen mestarit kaudelta 1961, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle!

Liput

Tällä kaudella voit ostaa etukäteen kertalipun HIFK:n kotiotteluihin Lippupalvelun kautta. Ennakkolipulla varmistat aina sisäänpääsyn HIFK:n otteluihin!

Lippuja myydään myös ovelta. Lippujen hinnat ovat 12/10 EUR; lapset (7-17 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 EUR. Huomaa, että näihin hintoihin lisätään vielä erillinen palvelumaksu (3 EUR). On siis edullisinta hankkia pääsylippu etukäteen Lippupalvelun kautta!

Alle kouluikäisille sekä HIFK:n junioreille seuran tekstiileissä ilmainen sisäänpääsy.

HUOM! Kauden 2011 sarjalippua ei kannata heittää pois, vaikka se tämän ottelun myötä tulisi täyteen rei´itetyksi. Sarjalipulla pääsee luonnollisesti myös kauden viimeiseen otteluun HIFK – PK-35/Vantaa, joka pelataan lauantaina 22.10. Ykkösen joukkueiden lukumäärä muuttui keväällä vielä sen jälkeen, kun sarjaliput olivat tulleet myyntiin.

Sisäänkäynti

Brahen kentälle sisäänkäynti tapahtuu seuraavasti:
– Ennakkoon ostetut liput (VIP-kausikortti, sarjalippu, ennakkolippu): sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, pääkatsomon kohdalta.
– Ovelta ostetut liput: sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, Ginola-katsomon kohdalta.
– FC Lahden kannattajat: sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, Kalliolanrinteen kohdalta.

Katsomot

Katsomot sijaitsevat pääsääntöisesti kentän länsipuolella eli Läntisen Brahenkadun puolella. Brahen kentän katetun katsomon (1A/1B) viereen on rakennettu uusi Ginola-katsomo, minkä lisäksi paikalla on siirrettäviä katsomoita.

FC Lahden kannattajille on varattu oma katsomo Brahen kentän pohjoispäästä. Turvallisuussyistä muista katsomoista ei pääse kulkemaan FC Lahden kannattajien katsomoon.

Katsomo 1B on varattu Stadin Kingeille. Kyseiseen katsomoon ei myydä ennakkolippuja.

WC-tilat

Katsomoalueelle tuodaan siirrettäviä Bajamaja-käymälöitä.

Myynti

Kahvilapalvelut ja makkarat omista pisteistään molempien sisäänkäyntien yhteydessä. Myös laadukkaat HIFK-fanituotteet myynnissä! Kahvilapisteiden tuotto ohjataan HIFK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Ennusteiden mukaan sunnuntaille on luvassa enimmäkseen poutaa. Muistutamme kuitenkin katsojia että metallikärkisten ns. golf-sateenvarjojen tuominen kenttäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Tervetuloa sunnuntai-illan jännittävään jalkapallo-otteluun!

Ykkösen ottelu HIFK – FC Lahti sunnuntaina 25. syyskuuta kello 18:30 Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).