Maaliton tasapeli Joensuussa

By 10.9.2011No Comments

Ensimmäisellä puoliajalla IFK:n hyökkäyspeli toimi yleisesti ottaen paremmin kuin tauon jälkeen. Tästäkin huolimatta hyvät maalintekopaikat olivat vähissä ja sama pätee myös kotijoukkue Jippoon. Erikoistilanteita nähtiin kentän kummassakin päässä ja pallo pomppi välillä vaarallisesti, mutta viimeinen silaus jäi aina puuttumaan. Näissä merkeissä siirryttiin siis taukoa viettämään.

Sama tahti jatkui myös toisella puoliajalla. Joensuun kenttä ei ollut enää aivan parhaassa kunnossa, mikä osaltaan vaikeutti hyökkäysten rakentelua. Kun vielä molemmat joukkueet puolustivat varmasti, onnistuivat sekä Kellan Wilson (IFK) että Mikko Ikonen (JIPPO) pitämään maalinsa puhtaana. Lopputulos siis 0-0 ja pisteet jaettiin. Maaliton tasapeli oli IFK:lle ensimmäinen tällä kaudella.

JIPPO – HIFK 0-0

IFK:n kokoonpano: Kellan Wilson; Mikko Lönnström, Anssi Tamminen, Eetu Koponen (v), Miikka Kärkkäinen; Samuli Markkanen (83. Miikka Suikki), Jirijoonas Kanth, Kari Kuikka, Mergim Kastrati (90. Niko Haiko); Sami Okkonen, Jonas Britschgi (v, 79. Fisnik Gerxhaliu).

Syyskuu jatkuu vierasotteluiden merkeissä ja IFK:n seuraava matkakohde on Kokkola. Tähtirinnat kohtaavat KPV:n ensi lauantaina eli syyskuun 17. päivänä. Punapaitojen seuraava kotiottelu on puolestaan vuorossa sunnuntaina syyskuun 25. päivänä, jolloin Brahen kentälle saapuu sarjan tämänhetkinen kärkijoukkue FC Lahti.