Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK – AC Oulu

By 26.8.2011No Comments

Yleistä

Jalkapallokausi on jo pitkällä ja toiminnat Brahen kentällä vähitellen vakiintuneet. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua eli kello 15:00. Autolla liikkuvien on hyvä ottaa huomioon että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti.

Liput

Tällä kaudella voit ostaa etukäteen kertalipun HIFK:n kotiotteluihin Lippupalvelun kautta. Ennakkolipulla varmistat aina sisäänpääsyn HIFK:n otteluihin!

Lippuja myydään myös ovelta. Lippujen hinnat ovat 12/10 EUR; lapset (7-17 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 EUR. Huomaa, että näihin hintoihin lisätään vielä erillinen palvelumaksu (3 EUR). On siis edullisinta hankkia pääsylippu etukäteen Lippupalvelun kautta!

Alle kouluikäisille sekä HIFK:n junioreille seuran tekstiileissä ilmainen sisäänpääsy.

Sisäänkäynti

Brahen kentälle sisäänkäynti tapahtuu seuraavasti:
– Ennakkoon ostetut liput (VIP-kausikortti, sarjalippu, ennakkolippu): sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, pääkatsomon kohdalta.
– Ovelta ostetut liput: sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, Ginola-katsomon kohdalta.

Katsomot

Kaikki katsomot sijaitsevat kentän länsipuolella eli Läntisen Brahenkadun puolella. Brahen kentän katetun katsomon (1A/1B) viereen on rakennettu uusi Ginola-katsomo. AC Oulun kannattajia suositellaan menemään Ginola-katsomoon.

Katsomo 1B on varattu Stadin Kingeille. Kyseiseen katsomoon ei myydä ennakkolippuja.

WC-tilat

Katsomoalueelle tuodaan siirrettäviä Bajamaja-käymälöitä.

Myynti

Kahvilapalvelut ja makkarat omista pisteistään molempien sisäänkäyntien yhteydessä. Myös laadukkaat HIFK-fanituotteet myynnissä! Kahvilapisteiden tuotto ohjataan HIFK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Tervetuloa lauantai-iltapäivän jännittävään jalkapallo-otteluun!

Ykkösen ottelu HIFK – AC Oulu lauantaina 27. elokuuta kello 16:00 Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).