Skip to main content

Eetu Koponen – debyytti Ykkösessä

By 2.8.2011No Comments

Harjoituskauden aikana ja sen jälkeenkin lukuisista pikkuvaivoista kärsinyt Eetu Koponen piti alkukesästä pelituntumaa yllä Tikkurilan Palloseurassa. Juhannuksen jälkeen Koponen palasi HIFK:n miehistöön ja eilen mies pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin. Alla Koposen kommentit ennen FC KooTeePee – ottelua sekä ottelun jälkeen.

Sunnuntai 31.7. 2011, Sahara

– Kovaa vääntöä on varmaankin tiedossa, sillä tunnetusti kotkalaiset eivät mitään tyylipisteitä hae. Peliin tulee varmasti latauduttua hyvin. Topparikollega Heinäsen kanssa on aina helppo pelata ja tavallaan jatkamme nyt siitä mihin viime kaudella jäätiin. Kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen paikka debyytille. Pientä jännitystä on, mutta se on vain positiivista.

Maanantai 1.8. 2011, Brahen kenttä

– Ei hirveän valoisat fiilikset kun tulos oli tällainen (0-2). Heti siihen alkuun tuli musta pariminuuttinen ja se jäi harmittamaan aika paljon. Omalta osaltani peli oli OK, ei mikään huikea esitys mutta pysyin hyvin vauhdissa mukana. Toivottavasti jatkoa seuraa. Tärkeintä on kuitenkin että joukkue pärjää, joten sama se kuka pelaa kunhan saadaan pisteitä.

FC KooTeePee – ottelussa nähtiin myös toinen debytantti, kun sitkeästä selkävammasta toipunut hyökkääjä Daniel Antman, 18, vaihdettiin kentälle 73. minuutilla. Näin ollen yhteensä seitsemän HIFK-pelaajaa on tällä kaudella pelannut uransa ensimmäisen Ykkösen ottelun. Koposen ja Antmanin lisäksi joukkoon kuuluvat puolustajat Markus Tanner ja Miikka Kärkkäinen sekä maalivahdit Jens Forsman, Walter Viitala ja Kellan Wilson.