Skip to main content
Juniorit

D13 Voitti jälleen Wasa Footballcupin

By 3.7.20119 kesäkuun, 2014No Comments

Viime syksyn piirimestarijoukkueen kokoonpano on elänyt melkolailla. Tämänkertaisen turnausvoiton arvoa nostaa se, että kesäkauden vapaaehtoisiin turnauksiin kuuluvassa Vaasassa oli mukana useampi ruutunsa hyvin hoitanut P99-pelaaja ja vaihtomiehiksi lainattiin turnauksen aikana jopa kahta erinomaisesti taistellutta P01-ikäluokan edustajaa. Seuratasolla yhtenäisen pelifilosofian opettamisesta on siis selvästi ollut hyötyä.

”Kaksinkamppailujen voittamisen merkitystä korostettiin jo ennen ensimmäistä ottelua ja siihen tämä turnausvoitto ratkesikin. Pelaajat taistelivat hienosti joukkueena ja  auttoivat upeasti toisiaan läpi turnauksen. Jokainen uskalsi myös käyttää vahvuuksiaan” toteaa joukkuetta valmentanut Otto Jahn.

 Harjoitukset jatkuvat pienen kesätauon jälkeen 13.7, jolloin vastuuvalmentaja Johan Treuthardtin mukaan mennään kovempaa kuin koskaan.