Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK – OPS

By 9.7.2011No Comments

Yleistä

Koska kotikenttä kaikkine järjestelyineen on uusi, pyydämme katsojia saapumaan ajoissa kenttäalueelle jonojen muodostumisen välttämiseksi. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17:30. Autolla liikkuvien on hyvä ottaa huomioon että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti.

Liput

Tällä kaudella voit ostaa etukäteen kertalipun HIFK:n kotiotteluihin Lippupalvelun kautta. Ennakkolipulla varmistat aina sisäänpääsyn HIFK:n otteluihin!

Lippuja myydään myös ovelta. Lippujen hinnat ovat 12/10 EUR; lapset (7-17 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 EUR. Huomaa, että näihin hintoihin lisätään vielä erillinen palvelumaksu (3 EUR). On siis edullisinta hankkia pääsylippu etukäteen Lippupalvelun kautta!

Alle kouluikäisille sekä HIFK:n junioreille seuran tekstiileissä ilmainen sisäänpääsy.

Sisäänkäynti

Brahen kentälle sisäänkäynti tapahtuu seuraavasti:
– Ennakkoon ostetut liput (VIP-kausikortti, sarjalippu, ennakkolippu): sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, pääkatsomon kohdalta.
– Ovelta ostetut liput: sisäänkäynti Läntisen Brahenkadun puolelta, Ginola-katsomon kohdalta (HUOM! Uusi paikka).

Katsomot

Kaikki katsomot sijaitsevat kentän länsipuolella eli Läntisen Brahenkadun puolella. Brahen kentän katetun katsomon (1A/1B) viereen on rakennettu uusi Ginola-katsomo, minkä lisäksi paikalla on
siirrettäviä katsomoita.

Katsomo 1B on varattu Stadin Kingeille. Kyseiseen katsomoon ei myydä ennakkolippuja.

WC-tilat

Katsomoalueelle tuodaan siirrettäviä Bajamaja-käymälöitä.

Myynti

Kahvilapalvelut ja makkarat omista pisteistään molempien sisäänkäyntien yhteydessä. Myös laadukkaat HIFK-fanituotteet myynnissä! Kahvilapisteiden tuotto ohjataan HIFK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Tervetuloa sunnuntai-illan jännittävään jalkapallo-otteluun!

Ykkösen ottelu HIFK – OPS sunnuntaina 10. heinäkuuta kello 18:30 Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).