Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK – FC Hämeenlinna

By 2.7.2011No Comments

Yleistä

Koska kotikenttä kaikkine järjestelyineen on uusi, pyydämme katsojia saapumaan ajoissa kenttäalueelle jonojen muodostumisen välttämiseksi. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17:30. Autolla liikkuvien on hyvä ottaa huomioon että pysäköintitilaa alueella on rajoitetusti.

Liput

Tällä kaudella voit ostaa etukäteen kertalipun HIFK:n kotiotteluihin Lippupalvelun kautta. Ennakkolipulla varmistat aina sisäänpääsyn HIFK:n otteluihin!

Lippuja myydään myös ovelta. Lippujen hinnat ovat 12/10 EUR; lapset (7-17 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 EUR. Huomaa, että näihin hintoihin lisätään vielä erillinen palvelumaksu (3 EUR). On siis edullisinta hankkia pääsylippu etukäteen Lippupalvelun kautta!

Alle kouluikäisille sekä HIFK:n junioreille seuran tekstiileissä ilmainen sisäänpääsy.

Sisäänkäynti

Brahen kentälle sisäänkäynti tapahtuu Läntisen Brahenkadun puolelta, pääkatsomon kohdalta. Tästä kulkevat siis sekä ovelta lipun ostavat katsojat että lipun ennakkoon (VIP-kausikortti, sarjalippu, ennakkolippu) ostaneet katsojat.

Portti 3 (vierasjoukkueen kannattajat) ei ole käytössä tässä ottelussa. Suosittelemme että vierasjoukkueen kannattajat valitsevat paikakseen lähimpänä Helsinginkatua sijaitsevan siirtokatsomon.

Katsomot

Kaikki katsomot sijaitsevat kentän länsipuolella eli Läntisen Brahenkadun puolella. Brahen kentän vakinaisen katsomon (1A/1B) lisäksi paikalle tuodaan siirrettäviä katsomoita. Vakinaisen lisäkatsomon rakentaminen alkaa ensi viikolla, ja sen on määrä valmistua seuraavaan kotiotteluun mennessä.

Katsomo 1B on varattu Stadin Kingeille. Kyseiseen katsomoon ei myydä ennakkolippuja. Sekä katsomo 1B että siirrettävät katsomot täytetään saapumisjärjestyksessä, joten paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin. Mikäli haluat varmistaa oman istumapaikkasi jo ennen ottelua, suosittelemme ennakkolippua katsomoon 1A tai VIP-kausikorttia.

WC-tilat

Katsomoalueelle tuodaan siirrettäviä Bajamaja-käymälöitä.

Myynti

Kahvilapalvelut ja makkarat omasta pisteestään sisäänkäynnin yhteydessä. Myös laadukkaat HIFK-fanituotteet myynnissä! Kahvilan tuotto ohjataan HIFK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Ennusteiden mukaan sunnuntaille on luvassa enimmäkseen poutaa. Sateen varalta paikalla on myynnissä kertakäyttösadetakkeja. Lisäksi muistutamme katsojia että metallikärkisten ns. golf-sateenvarjojen tuominen kenttäalueelle on turvallisuussyistä kielletty.

Tervetuloa sunnuntai-illan jännittävään jalkapallo-otteluun!

Ykkösen ottelu HIFK – FC Hämeenlinna sunnuntaina 3. heinäkuuta kello 18:30 Brahen kentällä (Helsinginkatu 23).