Skip to main content

Niukka tappio TPS:lle

By 7.4.2011No Comments

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen. IFK:n puolustuspeli oli hyvin organisoitua ja joukkue kykeni myös pitämään palloa. Tähtirinnoista lähimpänä maalintekoa oli läpiajoon karannut Samuli Markkanen, jonka laukauksen TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara kuitenkin torjui. Juuri ennen taukovihellystä TPS puolestaan rankaisi punapaitoja pallonmenetyksestä ja Njazi Kuqi vei isännät johtoon. Niinpä tauolle siirryttiin lukemissa 1-0.

IFK:n hyvä ote jatkui vielä toisellakin puoliajalla jonkin aikaa. Tunnin kohdalla punapaidat suorittivat neljä pelaajavaihtoa mutta tästäkin huolimatta joukkue alkoi selvästi väsyä. Niinpä TPS hallitsi peliä viimeisen puolituntisen ajan. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, siitä piti huolen viimeistään tähtirintojen veskari Kellan Wilson. Kahden perinteisen seuran ensimmäinen kohtaaminen kymmeneen vuoteen päättyi siis numeroin 1-0 TPS:n hyväksi.

TPS – HIFK 1-0 (1-0)

1-0 Njazi Kuqi (45.)

IFK:n kokoonpano (4-2-3-1): Kellan Wilson; Miikka Kärkkäinen, Anssi Tamminen, Markus Tanner (v), Timo Priha; Jirijoonas Kanth (v, 60. Kari Kuikka), Mikko Halme; Niko Haiko (60. Mergim Kastrati), Jukka Halme (v), Samuli Markkanen (60. Miikka Suikki); Jonas Britschgi (60. Fisnik Gerxhaliu).

Koutsin kommentit

IFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara:
– Tämä oli hyvä tapahtuma ja aika paljon palasia loksahti nyt kohdalleen. Maalisarakkeeseen jäi kuitenkin nolla ja siihen ei voi koskaan olla tyytyväinen, vaikka peli olisi muuten ollut hyvää. Joka jätkän on nostettava tasoaan sillä asia ei ole mistään yksittäisestä pelaajasta kiinni. Kokonaisuutena kuitenkin ihan kelpo vääntö vaikka lopussa vähän hiivuttiin.

Jalkapallon sarjakausi alkaa jo häämöttää ja IFK pelaa ensimmäisen Ykkösen pelinsä Brahen kentällä kolmen viikon kuluttua. Sitä ennen Brahiksella ehditään kuitenkin pelata myös yksi harjoitusottelu. IFK kohtaa nimittäin Järvenpään Palloseuran lauantaina 16. huhtikuuta. Ottelu alkaa heti keskipäivällä eli jo kello 12:00.