Skip to main content

Sunnuntaina harjoitusottelu

By 2.4.2011No Comments

LPS on Kakkosen vakiokalustoa

Vuonna 1978 perustettu LPS on pelannut Kakkosessa kaudesta 2004 lähtien. Alkamassa on siis jo kahdeksas peräkkäinen kausi samalla sarjatasolla. Vihreäpaidat ovat samalla ehtineet tulla vastustajana tähtirinnoillekin tutuksi, kuten myös Laajasalon tunnelmallinen saaristokenttä. Viime vuonna LPS sijoittui Kakkosen A-lohkossa seitsemänneksi IFK:n voittaessa sarjan. LPS tunnetaan fyysisenä ja suoraviivaiseen pelaamiseen uskovana joukkueena.

Tänä talvena LPS on kunnostautunut erityisesti Suomen Cupissa ja sunnuntain ottelu merkitseekin joukkueelle hyvää harjoitusta, sillä viikon kuluttua vihreäpaidat kohtaavat Cupin kuudennen kierroksen ottelussa liigaseura IFK Mariehamnin. LPS:n vahvuutena on pitkään koossa pysynyt pelaajarinki mutta valmentajana toimii nyt uusi nimi, IFK:ssakin vuosikaudet pelannut Janne Viljamaa. Lisätietoa Laajasalon Palloseurasta löytyy seuran nettisivuilta osoitteessa http://www.laajasalonpalloseura.fi

IFK hakee tasaisuutta

Punapaidoilla on ollut viikon päivät aikaa toipua Cup-tappiostaan Ekenäs IF:n vieraana. Malttia selvästi tarvitaan sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, sillä huonon viimeistelyn lisäksi IFK on lahjoittanut vastustajilleen turhia rangaistuspotkuja läpi harjoituskauden. Myös kokonaisuudessaan ehjää peliesitystä odotellaan yhä. Välillä tähtirinnat ovat onnistuneet puolustuspelissään, välillä pallonhallinnassa, mutta samassa ottelussa nämä asiat eivät oikeastaan vielä ole toteutuneet.

Sunnuntain ottelussa IFK pyrkinee pitämään palloa mutta joutuu samalla olemaan tarkkana LPS:n vastahyökkäysten varalta. Laitapelaajat Miikka Suikki ja Samuli Markkanen ovat jälleen käytettävissä, kun taas puolustaja Riku Pyhälän pelaaminen on epävarmaa. Ikävin on kuitenkin hyökkääjä Daniel Antmanin tilanne. Nuorukaista pitkään vaivanneen selän on todettu olevan siinä kunnossa, että ”Dani” joutuu olemaan kentiltä poissa kesäkuun loppuun saakka.

Harjoitusottelu LPS – HIFK sunnuntaina 3. huhtikuuta kello 14:30. Pelipaikka Talin jalkapallohalli (Purotie 8).