Skip to main content

Kval till Div 1

By 20.10.2010No Comments

 

Biljettkategorier

– Föreningsmedlemmar och juniorspelare i föreningens textiler (namnlista på dörren)

– Barn under skolåldern kommer in gratis

– Med HIFK:s säsongkort för år 2010 ett (1) gratis inträde

– Skild läktarsektion för fribiljetter beviljade av Bollförbundet och Helsingfors stad. Endast ett begränsat antal fribiljetter!

– Endast en kategori för inträdesbiljetter (12 €), men om man på förhand betalar biljetten på föreningens bankkonto är priset 10 € (namnet i fältet för meddelanden. Egen kö för förhandsbiljetter vid porten, med namnlista). Vid porten kostar biljetten 12 € (endast kontant).

Hur köper man en förhandsbiljett?

DET GÅR INTE LÄNGRE ATT KÖPA FÖRHANDSBILJETTER!

Ifall en förhandsanmäld person inte kan delta, kan biljetten överföras till en annan person genom att meddela saken per e-mail () eller genom att ringa HIFK:s kansli, tel.nr. (09) 449 489.

Till företag säljs också företagspaket som innehåller biljetter. Fråga mer: !

Matchdagen

Matchen förväntas ha en stor publik och på grund av säkerhetsarrangemang kan köerna vid porten vara långa ifall åskådarna kommer först i sista stund.

Huvudläktaren är reserverad för föreningens sponsorer, seniorer, medlemmar samt Stadin Kingit. Bortalagets anhängare har en egen läktarsektion. För gratisbiljetter är det meningen att reservera utrymme från planens norra ända.

Ingång till Braheplanen från Västra Brahegatan (Idrottshusets sida). På grund av bristen på parkeringsplatser önskas att publiken använder kollektiva fortskaffningsmedel

Kom ihåg att vara på plats i god tid. Säkerhetskontroll vid ingångsporten. Det är förbjudet att ta med sej alkohol, föremål eller ämnen som orsakar säkerhetsrisk (bl.a. flaskor) samt vuvuzelor till matchen. Ingen alkoholförsäljning på planområdet.

Välkommen till höstens verkliga fotbollsthriller!