Skip to main content

NOUSUKARSINTA -Osta lippusi etukäteen!

By 20.10.2010No Comments

Pääsylippukategoriat:

– Seurajäsenet ja junioripelaajat seuratekstiileissä (nimilista ovella)

– Alle kouluikäiset lapset ilmaiseksi
– Vuoden 2010 HIFK-kausikortilla yksi (1) ilmainen sisäänpääsy

– Palloliiton ja Helsingin kaupungin ilmaiskorteilla oma katsomonosa. Ilmaiskortteja vain rajoitettu määrä!
– Käytössä on vain yksi pääsylippukategoria (12 EUR), mutta jos lipun maksaa etukäteen seuran tilille niin hinta on vain 10€ (=nimi viestikenttään. Portilla oma jono ennakkolippulaisille nimilistan kera). Ovelta ostettuna lippu maksaa 12€ (vain käteinen).

Miten ostan ennakkolipun?

ENNAKKOLIPPUA EI VOI ENÄÄ OSTAA!

Jos ennakkoon ilmoitettu henkilö on estynyt, voi lipun veloituksetta siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen tai soittamalla toimiston aukioloaikoina numeroon (09) 449 489.

Yrityksille myydään myös pääsylippuja sisältäviä yrityspaketteja.

Kysy lisää !

 

Ottelutapahtumasta

Otteluun odotetaan suurta yleisömäärää ja turvallisuusjärjestelyjen johdosta portille saattaa syntyä pitkiäkin jonoja mikäli kaikki katsojat saapuvat vasta viime hetkillä.

Pääkatsomo on varattu seuran sponsoreille, senioreille, jäsenille sekä osa Stadin Kingeille. Vieraskannattajat ohjataan omaan katsomonosaan. Ilmaislippulaisille on tarkoitus varata tilaa kentän pohjoispäädystä.

Käynti Brahen kentälle tapahtuu Läntiseltä Brahenkadulta (Urheilutalon puolelta). Pysäköintipaikkojen vähyyden vuoksi yleisön toivotaan käyttävän julkisia kulkuneuvoja.

Muistathan olla paikalla ajoissa, sillä sisääntuloporteilla suoritetaan turvatarkastus. Alkoholin ja muiden päihteiden sekä turvallisuutta vaarantavien esineiden (mm. kaikenlaisten pullojen) tai aineiden, järjestelmäkameroiden ja vuvuzelojen tuominen otteluun on kielletty. Kenttäalueella ei myydä alkoholia.

Tervetuloa jalkapallosyksyn todelliseen jännitysotteluun!