Skip to main content

Honkavaara: "Upea voitto"

By 11.10.2010No Comments

– Ensimmäinen puoliaika oli meidän, toinen taas Ilveksen. Siihen nähden tasapeli olisi ollut looginen lopputulos ja sitä itsekin jo vähän odottelin, mutta onneksi jätkät olivat eri mieltä. Joukkue osoitti vahvuutensa iskemällä voittomaalin vielä lisäajalla. Upea voitto ja uskomaton peli! Pienestä tämä joskus on kiinni, kertaa päävalmentaja, joka viime hetkillä ohjeisti vasenjalkaisen Jirijoonas Kanthin antamaan ratkaisevan vapaapotkun Matias Hännisen sijasta. Erikoistilanteen seurauksena Petri Heinänen puski ottelun voittomaalin.

– Meillä oli otteluun todella hyvä lataus joka kuitenkin pääsi purkautumaan ensimmäisen puoliajan aikana. Toisella jaksolla jalka ei enää liikkunut samalla tavalla emmekä saaneet ylhäällä kunnon prässiä aikaan. Niinpä palloja tuli koko ajan linjan yli ja se pani topparimme ahtaalle. Riku (Pyhälä) tuli lopussa kentälle ja hän rauhoitti hyvin peliä.

– Ilves halusi todella voittaa tämän pelin ja se pelasikin hyvin hyökkäysvoittoisesti. Meillä oli vastassamme paras kärkipari tällä kaudella, viittaa Honkavaara Ilveksen kaksikkoon Miki SipiläinenJussi Kotilahti. Saimme kuitenkin hyvän tuloksen varsin kaksijakoisella esityksellä. Tätä ottelua oli odotettu pitkään ja paineiden purkautuminen näkyi pelaajien voitonjuhlinnassa.

Hienosta voitosta huolimatta mitään ei ole vielä saavutettu, muistuttaa Honkavaara. Toinen ottelu on vielä edessä ja siihen on aikaa kaksi pitkää viikkoa. HIFK palaa arkeen saman tien sillä jo tänään maanantaina joukkue harjoittelee Brahen kentällä. Samalla areenalla pelataan myös nousukarsintojen ratkaisuottelu lauantaina 23. lokakuuta, kun HIFK kohtaa FC Santa Clausin.

HIFK:n kannattajia oli Tampereella sadoittain ja meteli Tammelan stadionin länsipäädyssä oli suorastaan korviahuumaava. Honkavaaralta lähteekin kiitokset myös kannattajien suuntaan.
– Tunnelma oli aivan upea! Kyllä tällaisen yleisön edessä kelpaa pelata.