By 24.5.2010No Comments

23.5.2010 FC Kuusysi-HIFK 0-2 (0-1)

Kaikkien aikojen pisin vierasottelumatkamme suuntautui helluntain
kunniaksi Lahteen.

Paperilla voitto vieraille oli todennäköisin tulos, olihan Kuusysi pisteittä sarjan hännillä ja HIFK vuorostaan kärjessä. Pisteiden kohtalo ratkaistaan kuitenkin kentällä ja kuten usein aiemminkin ennalta heikompi joukkue oli nälkäisempi ja valmiina rankaisemaan saadessaan tilaisuuden.

Heti ottelun alussa HIFK onnistui maalinteossa ja olikin selvästi taitavampi joukkue, mutta vaikka onnistuimme hyvin pelinrakentelussamme ja murtauduimme 3-4 kertaa maalintekoon emme onnistuneet tekemään lisämaaleja ensimmäisellä puoliajalla.

Turhautuminen hiipi peliimme ja suunnitelmallinen syöttöpeli muuttui paikallaan seisomiseksi ja tehottomaksi sivuttain syöttelyksi. Pakka levisi pituussuunnassa ja kapeni leveyssuunnassa jolloin pelin idea katosi.

FC Kuusysi yritti mutta ei kyennyt suuremmin kiusaamaan puolustajiamme jotka pääsivät erittäin helpolla.

Kun heti toisen puoliajan alussa suoraan kulmasta teimme 0-2 maalin luulimme että peli oli selvä, mutta kotijoukkue ei luovuttanut ja viimeisten
parinkymmenen minuutin aikana sai maalivahtimme venyä parhaimpaansa pitääkseen FC Kuusysin maalitilin nollassa.

Kun kuitenkin onnistuimme tässä otimme työvoiton ja säilytimme sarjan kärkipaikkamme.

Seuraavassa pelissämme 26.5 18.15 Pallokenttä 6:lla vastaan asettuu toinen kärkijoukkue PeTo.