Riihimäen helteessä voitto.

By 14.5.2010No Comments

14.5.2010 RiNS 1-HIFK Red 2-3 (0-1)

Raviradan kuhmuraisella nurmella pelattu ottelu oli erittäin korkeatasoinen kahden jo suunnitelmallisesti pelaavan joukkueen kohtaaminen. Ensimmäisen puoliajan pallonhallinta oli selkeästi meidän, mutta emme onnistuneet maalinteossa kuin kerran. 3-2-3 pelijärjestelmämme toimi täydellisesti pallovarmojen keskikenttäpelaajiemme hallitessa tapahtumia helteessä. Olimme joukkueena monta askelta edellä, mutta 20 min. paikkeilla alkoi jalka painaa ja vastustaja pääsi peliin mukaan. Kunnon hörppyjen jälkeen lähdimme toiselle puoliajalle ja jouduimme heti alakynteen liikkeen edellen hidastuessa. Täysin oikeutetusti vihreissä pelannut vastustaja pääsi tasoittamaan ja kun toista puoliaikaa oli pelattu noin puolet meni RiNS komealla vapaapotkumaalilla 2-1 johtoon.

Useasti tälläisessä tilanteessa joukkueen selkäranka katkeaa ja peli on menetetty, mutta nyt kävi päin vastoin. Nostimme toisen pelaajan kärkeen ja hyökkäsimme suoraviivaisesti ja viisi minuuttia ennen loppua maalivahtimme pitkä avaus tavoitti kärkemme 2v1 tilanteessa ja onnistuimme tasoittamaan komealla laukauksella.

Nyt kateissa ollut itseluottamus pulpahti taas pinnallle ja prässimme pakoitti vihreäpaidat omalle 16-alueelle josta yrittivät purkaa lihamuurin läpi. Lopulta pallo saatiinkin ulos alueelta, mutta suoraan tilaisuutta odottavalle HIFK-pelaajalle joka laukoi vastapallon verkon perukoille.