Skip to main content

Juventus parempi Nummelassa

By 1.2.2010No Comments

31-1-2010 Juventus ratkaisi lopussa 6-2 (1-1)

Harjoitusottelumme eksoottisia vastustajia vastaan jatkuivat Nummelan asiallisessa Ratapuiston hallissa. Sarjajärjestelmäremontin myötä tulemme pelaamaan yhdistetyssa Uudenmaan ja Helsingin piirisarjassa. Tätä taustaa vasten olemme pyrkineet pelaamaan harjoitusotteluita Uudenmaan joukkueita vastaan.

NuPS Juventus on seuransa toinen joukkue ikäluokassa. Ykkösjoukkue karsi Etelä-Länsi sarjaan, mutta sai vielä tyytyä peleihin aluesarjassa. Olimme varautuneet vaikeaan peliin sillä olimmehan lumi- ja pakkas- olosuhteista johtuen vain harjoitelleet vain 3-4 kertaa 2010 aikana ja edellisestä pelistäkin oli ottelu-siirtojen takia jo kuutisen viikkoa.

Lähdimme peliin tunnustellen matalalla prässillä koska vastustajan pelistä ei ollut mitään kuvaa ennestään. Vastustaja oli vähintäänkin yhtä varovainen ja antoi meille aloitteen ja pystyimmekin painamaan pelin aluksi heidän päätyynsä. Kun emme onnistuneet maalinteossa vaikka olimmekin hiukan niskan päällä ote siirtyi vähitellen vastustajalle. Juventuksen joukkueesta ei erottunut yksilöitä, mutta joukkueen peli erityisesti keskikentällä oli laadukasta ja suunnitelmallista. Puolustuslinjamme kuitenkin piti ja pikkuhiljaa ote jälleen siirtyi meille ja kärkiparimme yhteistyö palkittiinkin Richardin päästessä läpi maalintekoon. Tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa kun maalivahdin käsissä jo ollut pallo putosi suoraan vastustajalle.

Toisellakin puoiliajalla peli oli tasaista ensimmäisen vartin ajan. Monista oudoista päätöksistä yllättävin oli kun meidän hyökätessä tuomari antoi vapaapotkun pallollista pelaajaamme vastaan! NuPS:n pelaajat käyttivät hetken epätietoisuuden riveissämme hyväkseen ja toppareidemme pienellä avustuksella pallo olikin yllättäen meidän maalissamme. Tähän tilanteeseen ja joukkueemme totaaliseen väsähtämiseen peli sitten ratkesikin. Onnistuimme pitämään kenttätapahtumat tasaväkisinä, mutta jo aiemmin identifioiamamme parannusalueemme puolustuslinjan yhteistyö ja syvyyssunnassa liian pitkä väli keskikentän ja puolustuslinjan välillä tulivat jälleen esiin joukkueen voimavarojen ehtyessä.

Positiivisena näen kuitenkin että pelitapamme oli tunnistettavissa pelistämme ja että rumat loppunumerot eivät anna oikeata kuvaa joukkueiden voimasuhteista. Toivottavasti olemme vastakkain taas sarjassa.