Skip to main content
Juniorit

P03: HIFK -02/-03 – TuPs-02, Tuusulan kuplahalli 16.1

By 19.1.201012 kesäkuun, 2014No Comments

12 innokasta pientä futaajaa kokoontuivat Tuusulan kuplahallissa lauantaiiltana. Joukkueet jaettiin kahtia ja pelattiin kaikkiaan 4 peliä Tuusulan paikallista vuonna 2002 syntyneitä poikia vastaan.Vastus on useimmille meidän pelaajille tuttu, onhan pelattu jo useita harjoitus-otteluita sekä kohdattu eri turnauksissa.

Meidän joukkueet koostui siis -02, ja -03/-04 syntyneistä pelaajista.

Ottelu 1, HIFK -02/-03 -TuPs-02, 7-6. Ottelu oli kovatempoinen ja hyökättiin rohkeasti jättäen välillä varmistuksen puolustuksesta. Ottelun loppuhetkillä meidän maalivahti teki huippupelastuksen alanurkkaan suuntaununeesta laukauksesta varmistaen voiton. TuPsilla oli selvästi enemmän vaihtopelaajia, kun me pelattiin vain yhdellä vaihtopelaajalla, mutta siitä huolimatta alussa hankittu etumatka onnistuttiin tällä kertaa pitämään loppuun asti.

Ottelu 2, HIFK-02/-03 – TuPs-02, 3-3. Toinen ottelu heti perään alkoi jo vähän painaa mutta niin vastustajallakin oli peli alla. Edettiin tasaisessa merkeissä puoliaika tulos 2-1 meille. Toisella puoliajalla TuPs tuli sitten tasoihin ja vaikka meillä oli monta laatumaalintekopaikkaa niin Tupsin veskari oli todella vikkelä ja veti joka kerran pidemmän korren. TuPs näytti jo kun varkain vievän toisen ottelun siirrettyään 2-3 johtoon mutta meidän sitkeä yrittäminen palkittiin lopulta todella tarkalla laukauksella joka meni etutolpan ja veskarin välistä maaliin, 3-3 oli oikeutettu lopputulos.