Skip to main content
Juniorit

P03: Futsal 24.1

By 26.1.201012 kesäkuun, 2014No Comments

Hakaniemi AC futsal kentällä pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua.Vastustajat olivat samat kun joulukuun futsalpeleissä.

PoHu-HIFK, 0-2. Ottelu alkoi hienoisella PoHu painostuksella ja meillä oli täysi työ pitää maali puhtaana. Ottelun ”gamesaver” nähtiinkin heti ottelun alussa kun maalivahtimme torjui lähilaukauksen kohti alanurkkaa tyylikkäästi. Pikku hiljaa ottelun edetessä koneemme lämpeni ja vyörytimme hyökkäyksiä kohti PoHu maalia ja uurastuksemme palkittiin maalin muodossa. Ottelun erikoinenkin nähtiin vähän myöhemmin kun meillä oli rajapotku vasemmalta, jonka pelaajamme ampui kovaa kohti maalia, PoHun maalivahti kompuroi pallon sisään ja tilanne oli 0-2, tuomarin mielestä koska vihelsi pelin poikki ja vei pallon keskiympyrään PoHUn aloitukseen. Ottelussa ei lisämaalia nähty, mutta ottelun jälkeen tuomarin mielestä rajapotkun sählääminen omaan maaliin ei oltu hyväksytty. No, pääasia että voitettiin ja jokaista osumaa HIFK osasi ottaa riemun irti ja tuulettaa koko joukkueen voimin.

HIFK-SAPA, 0-6.Toinen ottelu alkoi vauhdikkaasti ja maalivahdimme loistavien avauksien ansiosta pääsimme useaan tekopaikkaan mutta pelaajimme eivät osuneet maaliin. Pikku hiljaa isommat vastustajat ottivat maalinedustan tilanteet haltuun ja karkasi 0-3 johtoon. Vaihdomme maalivahtia kun kenttäpelaajamme alkoivat väsyä.Taisteltiin kuitenkin loppuun asti, verrattuna kuukauden takaiseen peliin pysyimme kyllä paremmin SAPAN kyydissä, ottelu oli pitkään tasainen, mutta kun emme omista paikoistamme osuneet niin vastustaja rankaisi. Kuitenkin kokonaisuutena onnistunut viikonloppu!