Skip to main content
Juniorit

P03: MPS, Pihlajamäki, 5.12

By 20.12.200912 kesäkuun, 2014No Comments

MPS 03 vastaan pelattiin 3 miniottelua (15min ilman puoliaikaa) pihlajamäen kuplassa. Joukkueemme koostui 8 pelaajasta jolloin emme päässeet pelaamaan kahta samanaikasta ottelua, mutta jokaiselle pelaajalle tuli kuitenkin runsaasti peliaikaa.

Ottelu 1, MPS-HIFK, 1-3: Ottelu noudatti jo tutuksi tullutta kaavaa kun kohtaamme samanikäluokan joukkueita eli viemme peliä vahvan 1vs 1 pelaamisemme ansiosta. Lauantaina tekonurmikentällä oli hyvin tilaa joten pelaajimme saivat myös hyödennettyä tilaa hyvin ja jaksoivat juosta. Kehitystä meillä oli taas tapahtunut syöttöpelissä sekä positiopelissä.Myöskin maalivahtimme onnistui erinomaisesti ja MPS sai vasta ottelun lopussa lohdutusmaalin, peli siis 3-1 meille.

Ottelu 2, MPS-HIFK, 4-2: Vaihdoimme maalivahtia ja kenttäpelaajia jonkun verran tähän peliin ja vastaamme tulivat selkeästi fyysisempiä pelaajia, emme oikein päässyt enää tekopaikkoihin ja peli oli huomattavasti tasaisempi. MPS teki yhden maali rangaistuspotkusta muut pelitilannemaaleja. Kuitenkin ihan ok peli meiltä.

Ottelu 3, MPS-HIFK, 2-3: Maalivahdimme onnistui taas mainiosti ja pelaajamme jaksoivat tällä kertaa tsempata loppuun asti joten aiemmin nähtyjä viime hetken herpaantumisia meiltä ei nyt nähty, eli pelaajamme ovat oppineet pelaamaan viisaammin jotta jaksavat pidempään pitämään tempoa yllä. Kaikin puolin erittäin hienoja pelejä ja vastustaja pelasi rehdisti, pelaamme mielellämme jatkossa MPS vastaan ja toivotinkin heidät tervettulleeksi pelaamaan harkkapelejä seuraavan kerran meidän harjoitusvuorollemme.