Skip to main content

20.12.2009 HIFK95-KäPa/AC 2-2 (0-2)

By 29.12.2009No Comments

Syksyn finaaliksi suunniteltu ottelu sai enemmänkin testipelin leiman koska halusimme kokeilla ryhmäämme liittyneitä uusia pelaajia eri kokoonpanoissa. Tähän olikin hyvät mahdollisuudet koska vastassa oli laadukas joukkue ja lähes koko oma ryhmä pelikuntoisena.

Kokonaisuutena pelimme ei ollut lähelläkään toivottua tasoa ja pelin rytmittämisessä ja syöttötarkkuudessa oli paljon parannettavaa. Tosin matalinkin suoritustaso on huomattavasti parempi kun aiemmin. Uusien pelaajien mukaantulo toi luonnollisesti ongelmia koska pelitapamme ja vieruskaverit olivati heille outoja.

Pystyimme hyvin ryhmityksellämme 4-2-3-1 kontrolloimaan peliä 4-4-2 pelannutta vastustajaa vastaan, mutta yllämainituista syistä johtuen pelinrakentelumme ei ollut tarvittavalla tasolla jotta olisimme pystyneet järjestelmällisesti murtautumaan maalintekoon. 2-3 vahingossa tullutta maalipaikkaa hosuttiin päätyverkkoihin.

Ensummäisen puoliajan lopuksi KäPa onnistui maalaamaan kahdesti ensin toppareidemme porrastuksen pettäessä ja heti perään epäonnistuneen purun seurauksena. Kuten fudiksessa usein näennäistä hallintaa ei lasketa ja vastustajaa voi iskeä koska tahansa. Pystyimme kuitenkin vielä ryhdistäytymään ja täysin ansaitusti ensin kaventamaan ja vielä pelin loppuhetkillä tasoittamaan.

Seuraava pelimme on PuiU-HIFK 10.1.2010 klo.: 10.00 Oulunkylän Fair Pay Areenalla.