Skip to main content

Akademi noussut johtavaksi kasvattajaksi

By 20.12.2009No Comments

HIFK Akademi on profiloitunut tänä syksynä ensiluokkaiseksi kasvattajaksi. Akademissa alusta asti mukana olleet Valtteri Jormanainen (kk), Henrik Suonio (kk) ja Walter Viitala (mv) saivat lokakuussa mahdollisuuden liittyä FC Hongan organisaation. Lisäksi mukaan pääsi viime vuonna punaisiin liittynyt maalivahti Atte Ranta. Pääasiassa nelikko pelannee tulevana kautena Kakkosen Pallohongan riveissä.

Akademi on ollut oiva ponnahduslauta myös valmentajille, sillä Akademia perustamassa olleet Gert Remmel ja Jarkko Tuomisto saivat pestin Hongan liigajoukkueessa.

HIFK Akademi toivottaa kaikille onnea uusiin haasteisiin, mutta ei jää tuleen makaamaan. Ulkopuolelta on tänä syystalvena punaisiin tulleet maalivahdit Ville Ulmanen (HJK) ja Karim Kortelainen (KäPa), puolustajat Iiro Lahtinen (Atlantis) ja Nico Orenius (TiPS) sekä keskikenttäpelaaja Lauri Salminen (SaPa) ja hyökkääjä Salomon Nzita (HJK-j). Lisäksi vielä muutama pelaaja hakee paikkaansa Stadin tämän syksyn johtavan kasvattajakonseptin joukosta.

(19.12.)