HIFK B – EsPa A 1-0 (0-0)

By 6.12.2009No Comments

Asetelma: HIFK lähti otteluun lähinnä 93-95-syntyneillä pelaajilla. Kokoonpano oli tässä mallissaan ensimmäistä kertaa jalkeilla. EsPa tuli otteluhin pääosin A-junioreillaan, eli 92-syntyneillä pelimiehillä. Espoolaiset sijoittuivat päättyneellä kaudella Kakkosessa viidenneksi, pelaten muun muassa kauden päätöspelissään 1-1 nousija Atlantista vastaan.

1. jakso: EsPa iskee aggressiivisesti päälle ja peliään hakeva HIFK on lirissä. Maalivahti Karim Kortelainen pitää punapaitoja pystyssä, kun vierasjoukkue hallitsee Pallokentällä. Punapaidoille tuottaa erityisesti vaikeuksia EsPan vahva keskusta, joka murtautuu kerta toisensa jälkeen keskeltä läpi.

Maalipaikat: 0-8.

2. jakso: Ottelu kääntyy täysin päälaelleen. EsPa väsyy ja HIFK vie peliä. Voittomaali syntyy, kun Nikita Trink murtautuu vasemmalta ja syöttää Alec Haglundille, joka iskee maalin edestä 1-0. Ansaittu maali toisen jakson hallinnan jälkeen.

Maalipaikat: 10-3.

Kokoonpano: Kortelainen: Orenius, Aaltonen, Raitaranta, Soikkeli: Mäkinen (40. Linfrors): Sarpaneva (40. Trink). Haglund (60. Aypek), Aypek (40. Gylling), Lyytinen: Mountassir.

1-0 Haglund (Trink)