Skip to main content
Juniorit

SPL Helsinki Futsalturnaus 1.11.2009

By 2.11.20093 kesäkuun, 2014No Comments

Alku näytti lupaavalta sillä kokoontuessamme tuli tunne että päivästä voisi tulla onnistunut sillä pojat vaikuttivat keskittyneiltä ja kaikki ylimääräinen höpinä puuttui tällä kertaa.

Ensimmäinen peli Valtti 2:sta vastaan oli pelillisesti erinomainen. Meillä oli yliote ja enemmän maalinteko-tilanteita kuin vastustajalla, mutta vastautajan käyttäessä lähes sataprosenttisesti tekopaikkansa ”once in a lifetime” tyyppisillä onnistumisilla. Takaa-ajomme oli vahva, mutta emme saaneet ansaitsemiamme maaleja tehtyä. Lopputos oli näin 3-2 Valtin eduksi. Lopputuloksesta huolimatte pojat olivat mielestään olleet pelillisesti parempia joten henki ei tästä kärsinyt.

Seuraava peli oli ennalta heikoimpaa vastustajaa EsPaa vastaan ja hoidimmekin pelin kotiin helpohkosti luvuin 4-1.

Viimeisessä lohkovaiheen pelissä Haminan Pallokissoja vastaan tarvitsimme voiton edetäksemme mitalipeleihin. Olimme viikko sitten kohdanneet tulikiven katkuisessa pelissä HaPK:n ja se peli oli selvästi vielä hyvässä muistissa ja tässäkin pelissä olivat tunteet pinnalla. Menimme 1-0 johtoon, HaPH tasoitti, mutta onnistuimme lopulta tekemään 2-1 osuman ja pitämään oman maalin puhtaana loppuvihellykseen asti.

Lounastauon jäleisessä pelissä Valtti 1:stä vastaan alku oli vähemmän hyvä ja olimmekin jo 0-2 tappiolla. Pikku hiljaa heräsimme kuitenkin taistelemaan ja onnistuimme kääntämään ottelun 3-2 voitoksi. Näin etenimme turnauksen loppuotteluun.

Loppuottelussa saimme vastaamme Valtti 2:n jolle olimme hävinneet avausottelussa. Revanssihenkisesti otteluun asennoituneet pelaajamme pelasivat loistavan puolustuspelin. Vastustaja ei saanut juurikaan maalipaikkoja ja eikä onnistunut maalinteossa. Meillä oli taas lukuisia maalipaikkoja ja onnistuimme palkinnoksi hyvästä pelistä voittamaan ottelun 1-0.
Hauskaa että pojat onnistuivat voittamaan turnauksen ja saivat kultamitalit palkinnoksi aherruksestaan. Erittäin lupava alku ja olemmekin varmasti nyt paremmin valmistautuneita kuin viime vuonna jolloin jouduimme alussa totuttelemaan nopeaan ja liikkuvuutta vaativaan peliin jossa kyky siirtyä puolustuspelistä hyökkäyspeliin ja päinvastoin korostuu.