Skip to main content
Juniorit

P03: Peli-ilta Kalliossa 23.9

By 3.10.200912 kesäkuun, 2014No Comments

LPS03-HIFK03,4-2, Ekassa ottelussa meillä oli hädin tuskin joukkue koossa, ei yhtään vaihtopelaajaa.Ottelu lähti käyntiin muutamalla nätilla IFK läpisyötöllä linjan taakse, ensimmäisen tilanteen LPS molari vielä torjui mutta toisessa sitten juhlittiin 0-1 IFK johtoasemaa. LPS03 sai juonen päästä kiinni ja teki näyttävien yksilösuoritusten avulla jo 3-1 numerot.

IFK aloitti kuitenkin kirin ottelun toiselle puoliskolle, kiri toikin meidän maalin päähän mutta kesken IFK painoistuksen LPS iski harppunahyökkäyksellä ja teki 4-2 numerot. Ne jäi myös ottelun lopputulokseksi. Tappiosta huolimatta hallitsimme ottelutapahtumia ja loimme huomattavan paljon enemmän maalintekopaikkoja kun LPS. LPSllä oli kuitenkin kehässä enemmän maalintekovoimaa kun meillä niin ne voittivat ottelun.

HIFK03-PuiU,0-10. Toisessa ottelussa meillä ei sitten enää ollutkaan tarpeeksi pelaajia kun yksi lähti pois ja toinen joutui jättämään kentän pelin ollessa kesken. Urheasti kuitenkin taisteltiin ja pääsimme kaikesta huolimatta kuitenkin tekopaikkoihin vaikka kuparinen jäi tällä kertaa rikkomatta.