Yksi piste Klaukkalasta

By 4.10.2009No Comments

HIFK:n ensimmäinen maakuntamatka päättyi pistejakoon Klaukkalassa. Kapteeni Tynkkynen poti flunssaa, joten Peter Standertskjöld kantoi nauhaa. Ottelun alku oli hyvätempoista peliä, jossa HIFK heilutteli tahtipuikkoa. Palloa pidettiin maassa ja keskityttiin yksinkertaisiin ratkaisuihin. Pelaajat hakivat hyvin palloa ja NJS oli altavastaajan asemassa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 10. minuutilla, kun Ode Jahn antoi upean keskityksen aivan vapaana olleelle Krister Axille, joka puski nahkakuulan NJS:n verkkoon. Pelitempo pysyi edelleen hyvänä, kunnes puolustukselle sattui musta hetki. Harri Poskiparta joutui prässin alaiseksi omassa päädyssä ja syötti vaikean pallon maalivahti Anttoselle. Anttonen ei saanut palloa kunnolla haltuunsa ja se ajautui lopulta NJS:n Jani Myllyniemelle, joka muutaman valelaukauksen jälkeen nosti pallon yli Anttosen. Tämän jälkeen HIFK:n peli ei kulkenut samalla lailla, joten jonkinlainen henkinen takaisku tuosta osumasta tuli.

Toinen puoliaika oli hidastempoista peliä, jossa kumpikaan joukkue ei näyttänyt hienouksia. HIFK:lle meni maalipaikat n. 6-2, joten tästä olisi kyllä pitänyt ottaa voitto. Pelaajapuolella tuli kaksi takaiskua: Niko Tirronen reväytti takareitensä ja maalivahti Anttonen sai potkun käteensä. Anttosen käden epäiltiin murtuneen.