Skip to main content

HIFK selätti VJS:n

By 4.10.2009No Comments

Kauden 2006 pistetili aukesi kun tähtirinnat kukisti VJS:n lauantaina bolliksella. Ensimmäinen puoliaika oli suvereenisti HIFK:n hallussa ja peli kulki valmentaja Jokisen mukaan mallikkaasti. Maalinteon aloitti Harri Laine, jonka upea veto 25. metristä upposi takanurkkaan maalivahdin ollessa ulkona maalistaan. Toinen maali livahti veskarin ohi, kun Krister Ax otti Harri Poskiparran ristipallon rinnalla haltuun boksissa. Kolmas maali oli jälleen Krisun käsialaa, kun mies iski pallon ykkösellä sisään hienon kuvion päätteeksi.

Toinen puoliaika oli tehottomampi kuin ensimmäinen ja paikkoja tuhlailtiin ahkerasti. Siitä huolimatta peli kulki edelleen HIFK:n tahdissa. 4-0 syntyi, kun Ile Tynkkynen vapautti hienolla läpisyötöllä Jaciin Zaratin, joka nosti pallon hallitusti ohi vastaan tulleen maalivahdin. 5-1 oli koulumaali, Ile meni heittämällä laidasta läpi ja keskitti kovan pallon maalille, jonka Toni Roswall puski vastustamattomasti maaliin.

Voitto ei tullut ilman takaiskuja, sillä HIFK:n keskikenttämies Henrik Grannas loukkaantui vakavasti hänen nilkkansa nyrjähdettyä taistelutilanteessa. Mies vietiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hänen jalkansa on leikattu. Vielä ei ole varmaa miten kauan hän on poissa, mutta ilmeisesti nivelsiteitä meni poikki ja murtumiakin tuli. Toivotaan Henkalle pikaista paranemista!