Skip to main content

Granlundin hieno paluu

By 4.10.2009No Comments

Kolmannen kierroksen cup-ottelu pelattiin samaan aikaan kuin kakkosjoukkueen sarja-avaus viereisellä hiekkatuhkalla. Näin HIFK:llä oli hienosti hallussaan koko bollis ja kentiltä lähdettiin voitot taskussa.

Itse ottelu oli tasaisen varmasti pelanneen HIFK:n komennossa alusta asti. Sissit jaksoivat yrittää, mutta olivat auttamattomasti jäljessä niin pelitempossa kuin kovuudessa. Ilahduttavaa oli, että viime vuosien tehohyökkääjät olivat iskussa. Krister Ax todisti kahdella osumallaan sen, että miehen maalintekotaito ei ole hävinnyt talven aikana. Axin paikalle 65. minuutilla vaihdettu Thomas Granlund puolestaan teki hienon paluun tähtirintoihin viimeistelemällä kaksi maalia 25 minuutissa. Ensimmäinen osuma tuli ensimmäisillä kosketuksilla puolivolleysta ja toinen maalin edestä kapteeni Tynkkysen hienosta esityöstä.

Peli näytti hyvältä ja pelaajat malttoivat pelata palloa ajatuksella maassa. Keskikenttä saatiin hyvin mukaan ja onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla. Tästä on hyvä lähteä hakemaan sarjan kauden avauspisteitä lauantaina samalla kentällä!